Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Weboldalas társkeresőn miért írnak a fiatalok ilyen boomer módon?
Applikációs társkeresőket használtam, most kipróbáltam egy olyat, aminek nincs appja, hanem webes felület. Az egy dolog, hogy az idősebb korosztály úgy ír levelet, ahogy, de a huszonéves, korai harmincas férfiak tiszta boomerek. Míg Tinderen tök lazán kezdeményeznek beszélgetést, addig itt (elsotalalkozas.hu) mintha félnének tőlem, vagy nem tudom, nem egyenlőként kezelnek, hanem mintha felettük állnék, tegeződve ugyan, de úgy fogalmaznak, mintha hivatalos levelet írnának.
Pl.: Kedves Anna! Nagyon szimpatikus az adatlapod. Harminc éves dolgozó, kedves, hűséges férfi vagyok, szeretek horgászni, színházba, moziba járni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj. Üdv: Péter.
Ahelyett, hogy a leírásomból valamit kiragadnának és arra írnának valamit tök lazán. A 25-30-as korosztály MSN-en nyomta délutánonként a chatelést az osztálytársaival a 2000-es években, ott kialakulhatott egy chatelési kultúra, ami nyilván változott az évek alatt, de még mindig nem kéne egy velük egykorúnak úgy írni, mintha motivációs levél lenne.
26/L
#10: Neked minden hiszti.
#11: Mi ebben az uszítás és trollkodás? Személyesen is ismerek olyat, aki panaszkodott, hogy a netes társkeresőn mennyire karótnyelt pasik vannak. Az illető az appokhoz öregnek érezte magát.
Itt egyeseknek amúgy mindennel problémája van? Mindenbe beleláttok valami olyat, ami ott sincs?
Nem mi vagyunk a boomerek, hanem te vagy az éretlen. Ez még nem jutott az eszedbe?
Egy teljesen kulturáltan megírt köszönőlevél. Mit jófejeskedjen az ember egy vadidegennel(akitől 99%-ban nem fog válasz jönni)? Arra ott a tinder.
Persze majd megírok napi 50 egyedi személyreszabott vicces, jópofa, fiatalos, de azért nem kellemetlen levelet, amire jönni fog egy válasz ami az lesz, hogy bocs nem téged kereslek.
Azért nincs ennyi szabadidőnk :)
#14: 28 vagyok, teljesen rálátással a 2000-es évekre, ugyanis a gyerekkorom szerves része volt... :D
A boomer szóban semmi provokatív nincs. Mármint, ha valaki nem frusztrált és nem karen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!