Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Weboldalas társkeresőn miért írnak a fiatalok ilyen boomer módon?
Applikációs társkeresőket használtam, most kipróbáltam egy olyat, aminek nincs appja, hanem webes felület. Az egy dolog, hogy az idősebb korosztály úgy ír levelet, ahogy, de a huszonéves, korai harmincas férfiak tiszta boomerek. Míg Tinderen tök lazán kezdeményeznek beszélgetést, addig itt (elsotalalkozas.hu) mintha félnének tőlem, vagy nem tudom, nem egyenlőként kezelnek, hanem mintha felettük állnék, tegeződve ugyan, de úgy fogalmaznak, mintha hivatalos levelet írnának.
Pl.: Kedves Anna! Nagyon szimpatikus az adatlapod. Harminc éves dolgozó, kedves, hűséges férfi vagyok, szeretek horgászni, színházba, moziba járni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj. Üdv: Péter.
Ahelyett, hogy a leírásomból valamit kiragadnának és arra írnának valamit tök lazán. A 25-30-as korosztály MSN-en nyomta délutánonként a chatelést az osztálytársaival a 2000-es években, ott kialakulhatott egy chatelési kultúra, ami nyilván változott az évek alatt, de még mindig nem kéne egy velük egykorúnak úgy írni, mintha motivációs levél lenne.
26/L
A fiatalok felmennek tinderre és ott próbálkoznak. Akinek összejön, az nem is megy utána máshova. Akinek nem, az vagy letesz a netes társkeresésről vagy átmegy a weboldalas megoldásra. Akiket te ott látsz, őket jellemzően tinderen offolták.
Te miért mentél át az appokról, ha ott jók és lazák voltak a srácok?
Van akinek ez a stílus jön be.
Én pl 24 éves nő vagyok és már van párom de ameg fent voltam az applikacios tardkeresokon attól kaptam agyfszt mikor rám irtak ilyen "szia mizu" féléket.
Nekem nem tetszik ha egy pasi ilyen laza vagyok majd szét esek típus, én szeretem ha van annyi agya hogy megfogalmazzon pár értelmes osszefuggo mondatot.
De hát kinek mi kell. Ha neked ez nem jön be maradj az appoknal.
Tudod, vannak, akik tudnak fogalmazni, nem csak szavakat dobálnak egymás után, lazaságot mímelve.
" chatelési kultúra"
Talán anti-kultúrát akartál írni?
23L
Nekem is jobban tetszik az ilyesmi bemutatkozás. A vőlegényem is ilyennel nyitott anno. Ebben legalább van értelem, lehet rá mivel reagálni.
25N
Mucika, engem nem érdekel, kinek mi a neme, ha hülye, akkor hülye. Itt általában a pasik szoktak azok lenni, de messze nem mindig.
Most már leszálhatnál az egy bites világodból.
#8: De a kérdezővel nincs semmi probléma. Normálisan leírta, hogy milyen jellegű embereket keres. Oké, hogy nektek ez nem jön be, de attól még mi vele a probléma? Árad a válaszaitokból, hogy nem is akartok válaszolni, csak a napi frusztráltságotok böfögitek ide.
Az meg, hogy általában a pasik szoktak azok lenni, csak rátesz egy lapáttal.
Ti szállhatnátok már le az egybites világotokból, amikor öntitek magatokból a tartalmatlan, kötekedő válaszokat. Minek jöttök ide egyáltalán fel? Ha nem tudtok egy kérdésre építő jellegű választ írni, minek írtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!