Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az (vagyis ez szemétség, hogy ezért és hogy ennyire ezért), hogy pl egy amcsi jó pasival felépített jó facebook oldalra maguktól írnak neked a nők és akármi írsz szinte, akkor is randit akartnak tőled, de ha átlagos pasiként írod nekik azt?
Figyelt kérdés
Van egy szépfiús, kb 4 éves facebook oldalam, néha felnézek rá, exem miatt csináltam annó. Mindegy, 4-5 jó kép egy random amcsi szépfiúról (de az olyan kép, ahol amatőr képek vannak a pasiról), 1000 lányismerős szerzése. Aztán írnak neked naponta a szebb 10/8 as magyar lányok az adott városból. Ez nem vicc. És szinte akármit írsz nekik vissza bizonyos körön belül, akkor is randit akarnak tőled (a kamus pasitól, meg tudom mutatni, ahogy önmaguktól írnak naponta, nem tréfa). Közben meg ha ugyanazt írod az átlagos (még csak nem is ronda) facebook oldaldról annak a nőnek, aki írt önmagától ennek a fake adatlapnak, akkor 40/39 nem is fog válaszolni, max lekoptat. A nóknek a kinézet minden, maga az élet? Lehet itt tagadni a nőknek, hogy ez nem igaz, de mégis. Aztán persze a való életben ezer meg ezer átlagos pasit látok csinos nőkkel, de gondolom azok nem neten szedték össze a pártjukat, mert 99.9%, h ezek a nők nem válaszoltak volna ezeknek a pasiknak a random üzeneteikre. Szórakozni jó ez a kamus facebook dolog, de közben a szíve szakad meg az embernek, hogy ezek a nők neked soha az életbe nem fognak válaszolni, és hiába szevezel le 10 randit a héten, ha te mész el, vége, megaláznak, kigúnyolnak.2021. dec. 29. 23:24
21/25 anonim válasza:
#19 Számomra még mindig misztikum, hogy te miért építesz magadnak egy hamis alteregót? Mit számít ez? Inkább foglalkoznál azzal, hogy magadat vonzóbbá tedd a nők számára.
Tudod, a nőknek nem fáj, hogy te itt picsogsz, meg elhordod őket mindenféle ámérikái árányásóknak. Én jókat szórakozok az ilyen kémsztoris "csináltam egy kamu profilt és ÖZÖNLENEK A NŐK NYEHEHEH" kérdéseken, de ettől neked, gondolom, nem lesz jobb. :)
22/25 anonim válasza:
1., Ne beszélj így emberi lényekről, hogy 10-es skálán hanyas.
2., Megtudtuk, hogy a nőknek a jó pasik jönnek be. Mi a kérdés?
23/25 anonim válasza:
De a linkelt képen Barbara kérdezi, honnan ismered, mert bejelölted. Én is mindenkitől megkérdezem, hacsak nrm arab pasi, aki feleséget akar. De továbbra sem értem, mi a baj
25/25 anonim válasza:
Hehe minden mellékelt képeden azért írtak, mert bejelölted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!