Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az (vagyis ez szemétség, hogy ezért és hogy ennyire ezért), hogy pl egy amcsi jó pasival felépített jó facebook oldalra maguktól írnak neked a nők és akármi írsz szinte, akkor is randit akartnak tőled, de ha átlagos pasiként írod nekik azt?
Elképesztően szánalmas ez a kamuprofil… Amúgy szegényeknek nem esik le, hogy az, ezért csak megkérdezik miért jelölted be őket. Miért kéne azon csodálkozni, hogy tetszik a nőknek egy jó pasi? Most komolyan ebben mi az elvetendő?
Amúgy ha nem egy nyomorult kamuprofil lennél és tényleg elmennél randizni, rájönnél, hogy ez a nulladik lépcső egy csajhoz, és még mennyi mindenen bukhatod el, rájönnél, hogy amúgy nem a külső a legfontosabb nekik. Mondjuk a te személyiségeddel sanszos, hogy nem igen szedsz össze senkit.
A kérdező: "HÖRR-DÖRR A SZÉP NŐKNEK TETSZENEK A SZÉP FÉRFIAK"
Hát ez tényleg felháborító, kérdező. Pereld be a szép nőket, amiért nem járnak a 150 kilos, alkoholista, láncdohányos Notre Dame-i toronyőrrel, az majd móresre tanítja őket!
Én is csináltam ilyet csak tinderen. Bár én nem 10/10-es pasit választottam, mert túl gyanús lett volna. Inkább egy olyan 10/7-est. De azzal is egy nap alatt 400 matchem lett. A meglepő inkább az volt, hogy inkább az átlagos/csúnyácskább lányok matcheltek a jó csajok nem.
Tehát ezért van az, hogy egy átlagos pasiknak nem hogy esélyük nincs, de abszolút esélytelen bármi is ezeken a netes szarokon.
Bár én nem 10/10-es pasit választottam, mert túl gyanús lett volna. Inkább egy olyan 10/7-es
Az enyém olyan 10/8-as, mert csak babaarcú szépfiú, de nem sportos fotósztár, se nem 2 méteres, hanem csak 180 cm magas.
Pl ilyesmi, mint a fenti képen a pasi. Tehát nem az a szupermodell.
15, Jajj a nők is csak szórakoznak ezeken az appokon, akkor mi férfiak miért ne regisztrálhatnánk be valami fake csávóval.
1-1
14, szerintem ez a pasi extra jóképű. Persze, lehet csak nekem tetszik ennyire. De, ha ő csak 10/8, akkor ki a 10/10? És ki a 10/7 amiről a másik kolléga írt?
Ez a pasi lazán a felső nagyon kis százalékba esik szerintem külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!