Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék készen és lehetnék méltó egy párkapcsolatra?
A legutóbbi, több évet felölelő párkapcsolatom elmúlása és meggyászolása rendkívül megviselt és nagyon sok időt igényelt.
Amikor már úgy éreztem, hogy készen állok egy új kapcsolatra, belevetettem magam a társkeresés sűrűjébe. Mondanom sem kell, semmilyen sikerélményben nem volt részem.
Próbálkoztam élőben, online társkeresőn - ám mindhiába. Olyan mértékű érdektelenségbe ütköztem, ami teljesen kiábrándító volt és a maradék önbizalmam is rendesen felemésztette.
Mindeközben vágytam egy nő társaságára. Úgy voltam vele, ha már barátnőt nem találhatok, legalább alkalmi érintkezésekben legyen részem. Ezért elkezdtem prostikhoz járni, de ez csak tovább mélyítette a kálváriám.
Az elmúlt néhány hónap során legalább 20-25 nőnél jártam. Természetesen mindig másnál. Elvertem több mint 1 millió forintot a pillanatnyi élvezetért. Azóta többszörösen is nyomorultul érzem magam. Egyfajta függőséget okozott, amivel a fájdalmam tompíthatom. Pénzen vett testiséget és kedves szavakat, ám ezek nem többek délibábnál. A maradék önbizalmamnak is lőttek. Ráadásul azt a pénzt amit könnyű nőkre szórtam, sokkal hasznosabban is elkölthettem volna. Akár a betegeskedő szüleimre is fordíthattam volna. Emiatt még bűntudat is kínoz.
Már nincs önbizalmam kezdeményezni egy nőnél. Szeretném, ha az elköltött pénz és elfecsérelt idő visszatérne, de tudom, hogy ez lehetetlen.
Hogyan békélhetnék meg magammal és hogyan hozhatnám egyenesbe magam. Nagyon szeretnék egy normális, kedves barátnőt, de félő, hogy senkinek sem kellenék ilyen problémával. Úgy érzem, annyi szeretet van bennem és nem tudom mindezt egy társsal megosztani.
Ti mit javasoltok? Férfiak és nők véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.
Először is felejtsd el, hogy egyedül vagy és téged senki nem szeretne magának párkapcsolatra, mert nem ez a legsúlyosabb problémád. Ez csak az eredménye annak, hogy nem vagy jól magaddal, nem szereted magad, nem érzed jól magad a bőrödben. A pénzt ezentúl ne prostikra költsd, hanem pszichológusra, vagy hasonló szakemberre. Ha valóban annyi felesleges szeretet van benned, akkor, ahogy valaki itt már írta, menj el önkéntesnek valahova, ahol szükség van rád. Keresgélj a neten, hívd fel a különböző szervezeteket, hidd el, hogy a rászorulók meg fogják hálálni, jót fog tenni a visszajelzés tőlük, a sikerélmény.
Egy darabig erre fókuszálj, ne arra, hogy mindenképpen barátnőt szerezz. Az is jönni fog, ha megváltozik a kisugárzásod.
Köszönöm szépen a segítő szándékú válaszokat.
Igyekszem változtatni magamon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!