Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 900 már elég a Tóth Andi kaliberű csajokhoz?
A kérdést nem viccből írtam ki tényleg komolyan kérdem még ha elmélkedés is 😅
Mármint a fizetésem ennyi, de Tóth Andi csak egy példa :D
Én ezt a csajt Tinderen rögtön balra húznám, de ízlések és pofonok...
Amúgy pénzzel nem lehet csajozni, mondom ezt úgy, hogy nekem több a fizum, de a tágabb ismerősi körben van olyan, aki kb. 30M-t csinál havonta és olyan is, akinek a faterja a top100-as listán van.
Ha "normálisan" csinálod, akkor amire kiderül, hogy van pénz (pl. felviszed magadhoz a lányt), addigra már anélkül is nyeregben lennél.
Ha pedig kifejezetten menőzve próbálkozol, akkor az a normális lányokat elijeszti és az olyan opportunista p.csák maradnak, akik csak télapónak/ATMnek/ utazási irodának használnak, aztán típustól függően vagy továbbállnak ha megunnak vagy ha jön egy másik pénzes hapsi. Rosszabb esetben mindenáron megpróbálják elvetetni és felcsináltatni magukat, majd pár év után elválnak és más pénzéből élik a dolce vitát...
18.
Lakás Budapesten lakok 1 saját lakásban(4 szobás) a baranyai téren
Auto új Audi A8
Nekem eleve szánalmas az, amikor valaki a pénzen,vagyontárgyain kívül semmi mást nem tud felmutatni. Ez baromira kevés, az meg, hogy itt menőzöl is vele, hogy saját lakás, vadiúj kocsi, egyenesen visszataszító.
23 nő (a paromnak se saját lakása se autója nincsen, emberi értékekben viszont mégis gazdagabb bármelyik kis ujgazdagnal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!