Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérség szerintetek a nők vagy a férfiak esetében taszítóbb?
#20: Szóval a legtöbb vékony vagy normál alkatú barátnőd 30 éves kora felett házasodott, amikor már valóban sok az elhízott férfi? :)
Csavard nyugodtan még a sztorid amerre szeretnéd, hogy igazad legyen a kis fejecskédben. De, holnap ki ne menj az utcára a huszonévesek közé, ahol a többség férfiként és nőként egyaránt normál alkatú! A végén még leesik, hogy mennyire abszurd, amit írsz, csak hogy nyomd az áldozatszereped.
#22: Hát, ennél a hozzászólásodnál bukott ki igazán, hogy nem is a kérdésre válaszoltál, hanem simán a férfiutálatod és frusztrációd tört csak teret.
További szép estét!
Huszonévesekként házasodtak, hisz az osztály most 29-30 éves. (Talán a két bukott már 31.)
Én úgy tudtam, a többség férfiak és nők közt is túlsúlyos vagy elhízott. Bár lehet ez régebbi adat, lehet, karanténban mindenki leadta a felesleget.
#26: Szólok 2 haveromnak, akiket azért dobtak ki, mert felszedtek pár kilót és annak a haveromnak is, akinél eleve úgy kezdte a csaj, hogy gyúrnia kell, hogy ők nem léteznek, mert gyk-n egy frusztrált nő azt írta...
Van pár nyomi férfi, aki szerint szülés után vissza kell fogyni, de a férfiak többségét ez egyáltalán nem érdekli. Az, hogy te ezt általános dolognak feltételezed, a te lelkületedről árulkodik csak. Az is, hogy azzal jössz, hogy a férfiak felé nincsenek hasonló jellegű elvárások: De, vannak. Attól, hogy mint már mondtam, ezt a gagyi áldozatszerepet erőltetnéd, még nincs igazad.
Úgy jött ki, hogy az ismerőseim többségében nők, és többségében vékonyak/normál alkatúak. 3 fő van, aki kövér. Nekik pasijuk sincs. Akiknek van pasijuk, vőlegényük vagy férjük, ott a férfiak többségében kövérek.
Nem tudom, miért fura, az utca embere sok ember, összevetve az ismerősi körömmel. Nem ismerek minden embert.
#28: Azért furcsa, mert a egy tort képről mesélsz, amit a véleményedhez igazítasz. Ez nem reális.
#29: Dehogy érzem a magaménak, csak unalmas, hogy ezen az oldalon a nők többsége ezt tolja minden témában. Te tolod itt, hogy jajj, szegény nők nem hízhatnak, bezzeg a férfiak...
Miért fájna az igazságod? Eleve, nem az igazat írod, hanem a frusztrációd. Másrészt, nekem miért fájna, hogy a nőknek szerinted le kell fogyniuk szülés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!