Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők multicégek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők multicégek gyáraiban ismerkednek "munkás" férfiakkal?

Figyelt kérdés

Pl. Audi, Mercedes, Bosch és hasonló nagy multik gyáraiban ahol sok ezer ember van, diplomások és közepfokú végzettségűek is.

Nők ilyen helyen abban az esetben ha ismerkednek (mert sokaknál munkahely eleve tabu ilyen szempontból) akkor csak a szellemi végzettségű, diplomás kollégákkal ismerkednek vagy ha vonzalom megvan akkor a gyárban dolgozó férfiakkal is?

Vagy ez eleve kizárt mert ég és föld a különbség egy diplomás férfi és egy mondjuk érettségizett betanított munkás férfi között?

2021. dec. 27. 17:22
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

6

Heteroszexualis nő vagyok. Szoval nem

2021. dec. 27. 19:00
 12/39 anonim ***** válasza:
29%
10, neked minimum, h jól keressen a pasi. Te jól keresel, tudsz a büdös valogadon kívül mást is tenni a kapcsolatba? Hozomànykölyköt tervezel a nyakába varrni legalább?
2021. dec. 27. 19:05
 13/39 anonim ***** válasza:
75%
10-12 De idegesek a fickók. Egy normális szakmájuk nincs. Egy bádogos, villanyszerelő,... vállalkozó lazán hazavisz havi egy misit. Ezek semmihez nem értenek és itt sopánkodnak, ahelyett fogy megfogták Madaras Marcsát. Nekik diplomás csinos nő kell fejőnő helyett
2021. dec. 27. 19:20
 14/39 anonim ***** válasza:
11%

8 szakmával rendelkezem, utolsó. Gondolkodj, mielőtt írsz valamit, vagy nem létsz, se hallasz a sok elvárástól? Remélem, valami jó munkásember lenyom, mint a bèlyeget aztán pijjoghatsz, hogy jaj, dehát az

elvárásaid.

2021. dec. 27. 19:28
 15/39 anonim ***** válasza:
51%

12

Nincs gyerekem! De ha lesz, minimum elvárom a pasitol, hogy legalabb annyit keressen meg, mint én. Nem sok, (netto 450) de sokotok még erre sem képes....és netto 170 ezer forintra akar gyereket meg csaladok..

2021. dec. 27. 19:33
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
14 nekem csak két diplomám van és 2 idegen nyelvet beszélek. -németországban dolgozom a szakmámban. Te 8 szakmával a sorról sóheren böfögsz?
2021. dec. 27. 19:37
 17/39 anonim ***** válasza:
14%

15, elvárások az egekben, azt már látom, de te mit tudsz nyújtani? Házad, autód, vagy legalább jól nézel ki?

16, nekem is van diplomám és kettő felsőfokú nyelvvizsgám. Sóher vagyok, az igaz, de irodában dolgozom és nem is keresek rosszul. De ilyen nők mint a 15 meg te, soha az életben nem kellene, plusz efy fillért se költenék rá, és figyelnék h véletlen se csinàljam fel.

2021. dec. 27. 19:41
 18/39 anonim ***** válasza:
58%

17

Azt, hkgy jol nezek e ki, nem tudom, de lakasom van, autóm van!

Ez teljesen alap egy bizonyos kortol fugetlenul!

Nemtől fuggetlenul alap!!!!!!

2021. dec. 27. 19:44
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

17 akkor mi a bajod? Mitől vagy ideges.

1. nem nő vagyok.

2. sóher vagy. Ez probléma, de nem azoktól a nőktől származik akik elvárják, hogy legalább annyit keress mint ők.

3. Miért nem jó neked egy olyan csóró csaj mint te vagy?

2021. dec. 27. 19:47
 20/39 anonim ***** válasza:
41%
8 szama +diploma, nyelvvizsgák. + csóróság. A bili és a kéz esete...
2021. dec. 27. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!