Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ronda csajok! Így is lenéznétek és kinevetnétek egy betanított gyári munkás férfit? 31/F
Mostanàban volt a szülinapod?
Az asszonyfogó melóskèrdès mellett egyél nagyobb lett a szàm 🎂
Boldog szülinapot! Mostanában nem jártam fent és látom öregebb lettél.
Ahogy az első írta, attól, hogy nem választanám társának, még nem nevetek ki a gyárimunkásokat. Emellett, hacsak nem valamelyik határmenti városban/faluban élsz, akkor hetelős meló lenne, az kapcsolati szempontból nagyon rossz. Szóval több szempontból sem lenne belőle kapcsolat.
A hozzám állása a nem mindegy.
A legtobb gyári munkas alapvetoen engem akar arrol meggyozni hogy a diplomam ellenére en hulye vagyok bezzeg ő tobbet keres, es bizonygatni akarják hogy ő jobb pasi es barmikor kap nőt és en hiába vagyok szép nő nem kellek ugy neki barmikor lecserél. Folyamat bizonyitasi kényszeruk van es "versenyezni" akarnak velem.
Valami olyan kisebbsegi komplexusuk van mellettem, hogy totálisan inkompetensek a velem valo kapcsolatra.
Ergo tokmindegy hogy ingázik, vagy nem iskolazatlan vagy nem, mennyit keres, HA az EQ és IQ sehol sincs.
*jav vagy iskolázatlan, vagy nem
Semmi nem számít. Csak a hozzá állása mint alap.
Ha csak ez sincs meg benne, onnanstol semmi nem is kell belőle.
Engem már ott elvesztettél, hogy azzal kezdted a kérdést, hogy l”nem ronda csajok”...
Nem az a legnagyobb probléma, hogy egy gyári munkás vagy, hanem hogy látványosan primitív, bunkó és felületes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!