Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek kezdeni egy ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Aki közli velem hogy esélyem nincs is ha nem fogok tudni rá költeni, de még ha költenék is, sok mas ferfival versenyeznék érte.
Nem ismerem őt annyira, de nem is szán időt ismerkedésre amig nem valami jó étterembe vagy kávé mellett ülünk.
Nem chatel ferfiakkal az elején csak ha ez alkalom után szimpatikusnak talál.
Ez eléggé zsákbamacska..
2021. dec. 27. 15:53
1/5 anonim válasza:
Nem! Normális nő ilyet ki nem ejt a száján, hogy rá költeni kell. Még akkor sem, ha ezt valóban elvárja..
2/5 anonim válasza:
Ha nem írod meg hol ismerkedsz ilyen nővel , nem fogom tudni komolyan venni a kérdést.
3/5 Noren1989 válasza:
Szerintem (amennyiben nem kamu a sztori) ez egy elég nagy red flag, hogy most kéne ráhagynod vele.
4/5 anonim válasza:
Én ezt így nem mondanàm az illető szemèbe, hogy költenie KELL ràm, de céloznèk rá és elvàrnám.
Egyébként simán el tudom ezt képzelni olyan nőről, aki már bele van fáradva az idiótákkal/csóró idiótákkal való ismerkedésbe, ès inkább lefekteti a szabàlyokat előre.
Én is ezt csináltam, mielőtt meg nem találtam a páromat.
Lehet, hogy nem szimpi hozzáállás, de az ember kiég egy idő után a balfszoktól.
5/5 anonim válasza:
Elég egy buta nő, szerinted hány pasi kérdezett már vissza, hogy prosti e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!