Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a jól kinéző papucs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a jól kinéző papucs férfiakat honnan, hogyan szedik össze bizonyos nők? Mit kell tudni ehhez?

Figyelt kérdés

9.50 perctől érdemes nézni:

https://www.youtube.com/watch?v=jzUMc3_NT58

2-3 hónap járás után csapot-papot hátrahagyva a srác kiköltözött vele Rómába.

A csaj hihetetlen csúnya, minden szempontból. A srác iszonyú helyes, cuki, egy igazán rendes srácnak tűnik, az a tipikus jófiú.

És sorolhatnám a példákat.. Ditke férje, Julcsi férje, valamilyen Tamara férje..

Akár a celebek között is pl. Hódi Pamela férje szintén ez a jól kinéző papucs férfi.

2021. dec. 26. 22:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom kérdező, de ez a pasi nem egy nagy szám, nehogy azt hidd hogy másoknak is ez a zsánere. Ők most így egymásra találtak, gondolom a nő szedte fel, de akit fel kell szedni, az nem egy férfias típus. Gondolom örült a pasi hogy végre lett nője.
2021. dec. 29. 07:13
 32/40 anonim ***** válasza:
0%

31

Lehet számodra nem nagy szám, de a környezetemben nála rondább srácoknak is vannak barátnői...

2021. dec. 29. 12:15
 33/40 anonim ***** válasza:
28%

Ez a pumuklifejű nő kva idegesítő.

Alcsúcson kéne pattintani!Ez a f.sz meg ugy viselkedik mint egy próbababa.

Mindkető szanalom.

2021. dec. 29. 12:31
 34/40 VincentLaw ***** válasza:
32%
Ezt a lányt már korábban láttam, mikor társkeresőket tesztelt, akkor is rondának tartottam, és a stílusa sem segített ezen a dolgon, hogy mást gondoljak a videó végére. Első benyomásom nekem az volt, hogy hízásra hajlamos, ha nem figyel oda magára, plusz folyamatosan a Soma Mamagésa jutott róla az eszembe (meg most is).
2021. dec. 29. 13:07
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

"Gondolom örült a pasi hogy végre lett nője."

Szerintem nem egy rossz pasi, rondább, csóróbb, kövérebb férfi ismerősömnek is van barátnője, és ők is kb. ennyi idősek.

2021. dec. 29. 13:34
 36/40 anonim ***** válasza:
67%
35# persze, csak nem ferfias, mert egy nyámnyila papucs. Nem kell ez ám mindenkinek.
2021. dec. 29. 14:18
 37/40 anonim ***** válasza:
40%
Helyes ez a lány, szerintem nem csúnya.
2021. dec. 29. 18:45
 38/40 anonim ***** válasza:
23%

"Na innen látszik, hogy egy csinos csaj nekik hihetetlenül csúnya. Ezért nem jut nektek átlag nő, és eszért hiszitek, hogy le vannak szállv a lányok"

Na ennyit a feminácikról

Amikor egy csaj panaszkodik és rondának kiált ki egy helyes nőt, akkor máris ráfogják hogy férfi vagy incel. Miközben pasit keres!

Szánalmas

2022. jan. 14. 13:53
 39/40 anonim ***** válasza:
76%
Azért azt ne felejtsük el, hogy 7 éves koruk óta ismerik egymást, csak most jöttek össze áprilisban. Nem egy random friss kapcsolatért költözött el, ráadásul Márk Münchenben járt egyetemre, gondolom amúgy is szívesen élne külföldön.
2022. jan. 14. 16:36
 40/40 anonim ***** válasza:
24%
Ha van pénz akkor már nem számít ha cigó a férfi. Üdv szintén "egy" indián.
2022. jan. 14. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!