Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 35 felettiek tényleg mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 35 felettiek tényleg mind megtalálják (90%) a párjukat, hogy eltűnnek innen?

Figyelt kérdés
Én 37 vagyok, kb 10 éve vagyok itt, volt közben 3 párkapcsolatom, olyankor persze alig vagyok itt fent, ha van valakim. De annó 8-10 éve, rengeteg velem egykorú 27-30 éves ember kommentelt itt. Most meg alig látok, aki 35 feletti lenne. 5/4 ember itt 30 alatt, ahogy a válaszokból látom, ahová kort is írnak. Elvétve vannak 32 felettiek. Vagy beleuntak az oldalba, vagy lett párjuk?
2021. dec. 24. 18:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az sajnos tényleg nem jó, de ugye 2-3 gyereket nevelni kell, ide biztos apai kéz kell+ jó anyagiak. Az nekem sem menne, egy gyerek még csak-csak, több sehogysem.
2021. dec. 24. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen kategóriafüggő, hogy melyiket milyen korosztály látogat. Én 2008. óta járkálok fel ide kb. Nekem az a zavaró, hogy régen sokkal értelmesebb kérdések voltak itt, és lehetett ismerkedni jobban. Volt is innen egy randim még 2013-ban.

Én kiírtam egy kérdést, hogy akar-e valaki ismerkedni, fiú vagyok-lányt keresek.

És simán jött rá több válasz. Egy lánnyal váltottunk itt pár levelet, majd átmentünk facebookra, és utána 2 hónapra kb megvolt a találkozó.

ma meg ilyen kérdésre max néhány degenerált troll beír valami ökörséget... 31f

2021. dec. 24. 21:31
 13/16 A kérdező kommentje:
12. Egyetértek.
2021. dec. 24. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

"Nekem az a zavaró, hogy régen sokkal értelmesebb kérdések voltak itt, és lehetett ismerkedni jobban."

Ez nem hiszem hogy a gyk hibája lenne. Ez inkább egy komplexebb probléma, ami ide is kivetül.

Ma már sehol nem lehet egyedülálló nőt találni, ez amolyan kortünet. Bárhol nézem, egyszerűen nincsenek azok a nők akik komolyan társat keresnek, legalább az "elfogadható" kategóriában persze.

Nem hibás itt senki, de ebben a társadalomban, ebben a korban nincsen remény a pártalálásra ha átlagos vagy az alatti férfinek születtél.

2021. dec. 24. 21:41
 15/16 A kérdező kommentje:
14. Érdekes ez, én 2014 ben átlagos férfiként simán találtam párt, volt h több nő is volt, akivel alakult volna. Persze azóta 7 év eltelt, én is öregedtem, de nem vészesen. Viszont tényleg az van, hogy 10 szer nehezebb párt találni átlagos pasiként, mint 7-8 éve. Eszméletlen. Mi lesz újabb 8-10 év múlva? Csak a 10/10 es pasiknak lesz esélyük bármire is a nőknél?
2021. dec. 24. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:
39 vagyok, nincs semmi. (F39)
2021. dec. 24. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!