Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy megtaláljam?
A dugó közepén álltam, és szemeztem egy gyönyörű lánnyal, aki rám mosolygott, stb. Olyan jeleket adott, ami alapján teljes magabiztossággal odamentem volna, ha nem kocsiban ülünk.
Csak a rendszámot és az autó márkáját tudom. Meg lehet így valahogy találni a lányt? Pontosabban a nevét?
1.: Volt e a kocsiján, vagy a ruháján valami céges logó, felírat, matrica,...?
2.: Extra gép volt? Drága sport, veterán, céges,...?
3.: Milyen ruhája volt? Melóba menős, ünneplős,...?
Mellesleg egy rendőr, vagy ex-rendőr magánnyomozó, 100-ért megszerzi neked a kocsi tulajának adatait
csak hülyített valószínűleg a kocsi tetszett neki nem a benne ülő zaklató pasi...
De próbáld meg zaklatni valahol és égessed be magad ....
Sőt ha szerencséd van rád küldi a pasiját vagy a zsarukat... én az ilyen szemezős lányoktól óvakodnék.
Aki ismeretlenül küld 'jeleket' azok általában k-ra nem akarnak semmit...csak mondom.
3. és 4.
Nem minden pasi nyomorék, akit csap xopatnak a csajok. Nem mindenki olyan, mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!