Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a nőkbe nem érdemes sokat invesztálni?
Figyelt kérdés
Mármint időt, pénzt, próbálkozást. Egy barátom szerint 15 perc alatt ki kell derülnie, hogy kapunk-e puncit vagy sem.2021. dec. 24. 12:21
1/16 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy több időt / energiát nem éri meg befektetni, mint amennyit a másik féltől kapsz. De ez mindenféle kapcsolatra igaz.
2/16 anonim válasza:
Te és a haverod sem fogtok “puncihoz jutni”, úgyhogy tárgytalan a kérdés.
3/16 anonim válasza:
Élő ismerkedésnél ha kicsit már tapasztaltabb vagy, nagyjából le lehet szűrni ennyi idő alatt hogy vonzódik e hozzád a nő.
Szóval igen, ennyi idő alatt kiderül.
Persze általában még van meló a nővel, egy szimpla szexre én se vagyok hajlandó pár hétnél tovább várni.
Nem vagyok már tinédzser, hogy éveket várjak a puncira.
4/16 anonim válasza:
A nőkre költés olyan, mintha kocsira költenél.
Sokba kerül, baromi sokba. És hiába rakod össze rá a pénzt, vásárláskor kiderül, hogy kevés. Vagy már elfogyott.
De ha meg is veszed, lehet gyári hibás, ön és közveszélyesen is.
Vagy ellophatják, már aznap.
Vagy kiderül, hogy nem bírod fenntartani.
5/16 anonim válasza:
A nőkbe egyáltalán nem érdemes ingesztálni. Tartogasd az erőforrásaidat A NŐre.
6/16 anonim válasza:
#3 Balázs a puncimester, aki 15 perc alatt megmondja, hogy vonzódik-e hozzá a nő. :DD
7/16 A kérdező kommentje:
A nő dönt arról, hogy lesz-e szex, de a férfi dönt arról, hogy a szex után lesz-e kapcsolat. Ezt is a barátom mondta.
2021. dec. 24. 13:15
8/16 anonim válasza:
Nagyon gyökér barátod van már bocs. Jó lenne, ha nőkről nem úgy beszélne, mintha csak beszélő puncik lennének.
9/16 A kérdező kommentje:
A barátom nagyon okos ember. Sok száz nőt levarrt már.
2021. dec. 24. 13:44
10/16 anonim válasza:
És ettől valaki okos ? Nem hinnem. Hánnyal alakított ki bizalmon és szeretetem alapuló kapcsolatot, aminek értelme is van ? Az ész nélküli d*gáshoz nem kell ész, ahogy a szó kapcsolatban is benne van. Egy kapcsolat működtetéséhez kell ész (értelmi és érzelmi intelligencia), a szexhez nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!