Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nőkbe nem érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nőkbe nem érdemes sokat invesztálni?

Figyelt kérdés
Mármint időt, pénzt, próbálkozást. Egy barátom szerint 15 perc alatt ki kell derülnie, hogy kapunk-e puncit vagy sem.

2021. dec. 24. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy több időt / energiát nem éri meg befektetni, mint amennyit a másik féltől kapsz. De ez mindenféle kapcsolatra igaz.
2021. dec. 24. 12:23
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Te és a haverod sem fogtok “puncihoz jutni”, úgyhogy tárgytalan a kérdés.
2021. dec. 24. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
10%

Élő ismerkedésnél ha kicsit már tapasztaltabb vagy, nagyjából le lehet szűrni ennyi idő alatt hogy vonzódik e hozzád a nő.

Szóval igen, ennyi idő alatt kiderül.

Persze általában még van meló a nővel, egy szimpla szexre én se vagyok hajlandó pár hétnél tovább várni.

Nem vagyok már tinédzser, hogy éveket várjak a puncira.

2021. dec. 24. 12:30
 4/16 anonim ***** válasza:
6%

A nőkre költés olyan, mintha kocsira költenél.

Sokba kerül, baromi sokba. És hiába rakod össze rá a pénzt, vásárláskor kiderül, hogy kevés. Vagy már elfogyott.

De ha meg is veszed, lehet gyári hibás, ön és közveszélyesen is.

Vagy ellophatják, már aznap.

Vagy kiderül, hogy nem bírod fenntartani.

2021. dec. 24. 12:43
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
A nőkbe egyáltalán nem érdemes ingesztálni. Tartogasd az erőforrásaidat A NŐre.
2021. dec. 24. 13:02
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
#3 Balázs a puncimester, aki 15 perc alatt megmondja, hogy vonzódik-e hozzá a nő. :DD
2021. dec. 24. 13:14
 7/16 A kérdező kommentje:
A nő dönt arról, hogy lesz-e szex, de a férfi dönt arról, hogy a szex után lesz-e kapcsolat. Ezt is a barátom mondta.
2021. dec. 24. 13:15
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon gyökér barátod van már bocs. Jó lenne, ha nőkről nem úgy beszélne, mintha csak beszélő puncik lennének.
2021. dec. 24. 13:37
 9/16 A kérdező kommentje:
A barátom nagyon okos ember. Sok száz nőt levarrt már.
2021. dec. 24. 13:44
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
És ettől valaki okos ? Nem hinnem. Hánnyal alakított ki bizalmon és szeretetem alapuló kapcsolatot, aminek értelme is van ? Az ész nélküli d*gáshoz nem kell ész, ahogy a szó kapcsolatban is benne van. Egy kapcsolat működtetéséhez kell ész (értelmi és érzelmi intelligencia), a szexhez nem.
2021. dec. 24. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!