Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka leggyakrabban annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka leggyakrabban annak ha egy nő így, ilyen hirtelen eltűnik?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedtem egy nővel, nem mai tini vagy társai, hanem 41 éves érettebb nő. Sokat beszéltünk, ismerkedtünk, sok fotót látott rólam, Facebook profilja nem volt kamu gyanús.

Teljesen jókat beszéltünk és egyik pillanatról a másikra nem válaszolt egy ártatlan kérdésemre (hogy fog telni a karácsony este?).. aztán 2 nap múlva kérdeztem mi van vele, erre annyit írt, hogy Boldog Karácsonyt és elköszön tőlem... és utána tiltás..

2021. dec. 23. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Eszébe jutott hogy férjnél van. :D

Lehet, hogy nem csak veled beszélgetett hanem mással is, és csak addig tartotta fenn az érdeklődésedet, amíg el nem döntötte, hogy melyik férfi kell neki.

Lehet hogy újra összejött az exével (sokat hallottam ilyenről is).

Lecsekkolt téged jobban, több helyen "utánad nézett" és megijedt valamitől.

Túl nagy köztetek a korkülönbség, generációs szakadék van, még ha ez elsőre furán is hangzik.

Nőből van, bármi lehet (mondom ez én nőként)!

2021. dec. 23. 13:38
 2/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Passz... Lehet fél feladni a függetlenségét, VAGY az volt a baj a kérdéseddel, hogy úgy értelmezte: Karácsonykor le akarod fektetni, aztán annyi. Nem tudom, miken mehetett keresztül, de valószínűleg magas falakat emelt maga köré - magasabbakat, mint gondoltad volna. Látatlanban erre tudok gondolni.
2021. dec. 23. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
A kanja meglátta a levelezéseit.
2021. dec. 23. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

En ghostingolni szoktam, mikor hirtelen erzem, rajovok, hogy nem olyan a pasi, mint kepzeltem, es nem vonzodnek hozza. De akkor boldog karacsnyt sem kivannek.

Igy valami dramaira fogott bucsu.

2021. dec. 23. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ott követed el a hibát, hogy interneten ismerkedsz.

Jött egy jobb pasi, aki ígéretesebbnek tűnt. De annyi már nincs bennük, hogy megírja.

2021. dec. 24. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!