Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kéne tennem ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ahhoz, hogy olyan lányt találjak, akivel összepasszolunk?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis szerencse, de leginkább sok-sok keresgélés.
2021. dec. 22. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Keresgélek, de az az érzésem sokszor, hogy inkább messzebb kerülök tőle, mint közelebb.

Van olyan lány, akit kinéztem, és akivel szerintem összeillenénk, de nem nyitott rám. Más lány, aki igen, olyan, hogy egyszerűen nem érzem hozzá a kapcsolódást.

A barátaim valahogy mind olyan lány mellett "kötnek ki", akik valahogy hozzájuk illők. Hasonlóan műveltek/intelligensek, csinosak. Nekem ez valahogy soha nem akar összejönni.

2021. dec. 22. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon nem érdekli a nőket, hogy te mit gondolsz kivel illesz össze, amikor ők válogatnak (mert bőségesen válogathatnak) a férfiak közül. Vagy találsz olyan nőt, aminek te felelsz meg vagy egyedül maradsz.
2021. dec. 22. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
aminek te felelsz meg > akinek te felelsz meg
2021. dec. 22. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen lányt keresel... Ha aranyásót, akkor sok pénz. Ha felszínest, akkor jó kinézet. Ha átlagost, akkor kicsit átlag feletti dolgok. Ha normális lányt, akkor óriási szerencse.
2021. dec. 22. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Rosszul méred fel önmagad, vagy egyszerűen csak peches vagy.
2021. dec. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!