Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes nőként mennyire nehéz hosszútávra párt találni?
Figyelt kérdés
Nem nagyképűségből, de tényleg az átlagnál szebb nő vagyok, jó állással, saját lakással. Viszont van egy négy éves kisfiam és a válásom óta nem találok hosszútávra senkit, mindenki csak lazábbat akar velem, vagy hiteget és 1-2 hónap után eltűnik. Már kezdem bánni, hogy elváltam a férjemtől, mert rá tényleg mindenben számíthattam, szeretett, csak kihűlt a kapcsolatunk. De én hittem, hogy 35 évesen még vár rám más, akivel boldog lehetek.2021. dec. 21. 14:18
21/22 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nekem 7 éves a lányom, az apjával 6 éve mentünk szét. Azóta volt egy 2 éves kapcsolatom, jelenlegi párommal meg 2 és fél éve vagyunk együtt (2 éve együtt élünk). Nem néznek ki roszul, az állásuk is jó és gyerek sincs se exemnél se itt...mégis szerette/szereti a lányom.
Szóval nem lehetetlen.
Ha igényes vagy és tényleg nyugis életed van, normális értékrendel...nem lehetetlen.
Nem egy jó pasit ismerek, aki gyerekes nővel van.
Van akit zavar, van akit nem.
Mióta vagy egyedül?
N29
22/22 anonim válasza:
#6, de gondolom az zavart volna, ha a pasinak is ott laknak a gyerekei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!