Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisgyerekes nőként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekes nőként mennyire nehéz hosszútávra párt találni?

Figyelt kérdés
Nem nagyképűségből, de tényleg az átlagnál szebb nő vagyok, jó állással, saját lakással. Viszont van egy négy éves kisfiam és a válásom óta nem találok hosszútávra senkit, mindenki csak lazábbat akar velem, vagy hiteget és 1-2 hónap után eltűnik. Már kezdem bánni, hogy elváltam a férjemtől, mert rá tényleg mindenben számíthattam, szeretett, csak kihűlt a kapcsolatunk. De én hittem, hogy 35 évesen még vár rám más, akivel boldog lehetek.
2021. dec. 21. 14:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

8-as . "Az, hogy 30 felett van egy normális, átlagos egzisztenciád, az szerintem alap".

Persze, egy 30 évesnek tök alap egy saját lakás. Ha örökölt, apuék megvették, írtóan jól keres, vagy van egy jó hitele, amit még fizet egy darabig.

2021. dec. 21. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

"mindenki csak lazábbat akar velem"

Eljon az ido, amikor majd azt sem akarnak....

37F incel

2021. dec. 21. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Azért nemcsak apától lehet kapni azt a lakást

Annyit még hogy elsősorban gyerekes hapsiban érdemes gondolkodnom pláne hogy tied még kicsi Ezt az életformát legenyember nyilván nem toleralna

2021. dec. 21. 15:26
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nagyon. Allandoan a gyerekkel kell lenni es ha fényévente egyszer kérek segitséget megvádolnak hogy lepasszolom
2021. dec. 21. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:
15%

11-esnek (8.vagyok)- igenis alap, ha már családot alapított depláne :)

…vagy te úgy gondolod, az a normális, az a kívánatos, hogy semmire házasodni, szülni?

Értelmes ember, okos nő úgy vállal gyereket (és annyit!), amennyit akkor is el tud egy normális, átlagos színvonalon tartani, taníttatni, ha ne adja ég a társa meghal vagy elválnak…

…de kinek mi, tényleg :)

2021. dec. 21. 15:52
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

4 éves gyerekkel találtam párt 33 évesen. Neki is vannak gyerekei, de nem velünk élnek. 11 éve vagyunk együtt, 8 éve házasok.

Egyébként ha a 35-40-es korosztályban keresgélsz, általában ott már a férfiaknál is van gyerek. Persze sokaknak még így sem elfogadható, ha a nőnek is van, de ez legyen az ő bajuk. A férjem egyik barátja ezért volt egyedül 6 évig. Végül mégis olyan nővel jött össze, akinek szintén van gyereke.

2021. dec. 21. 16:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"A sikeres agymosás egyik jele pedig, hogy az állásod és a lakásod emeled ki értékként - ezekre a férfiak tesznek jó magasról."

Azért emelte ki, hogy elkerülje az eltartót keresel a kölyködnek kommenteket.

2021. dec. 21. 17:24
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
17, nyilván van alapja, hogy a férfiak ebből indulnak ki.
2021. dec. 21. 17:41
 19/22 anonim ***** válasza:
51%

"mindenki csak lazábbat akar velem, vagy hiteget és 1-2 hónap után eltűnik. "

Olyan pasiknál próbálkozol, akiknél te már nem vagy pálya. Ha komolyat akarsz, tudomásul kell venned, hogy hendikeppel indulsz, ennek megfelelően kell belőnöd a szintet. Vagy marad a szexkapcsolat.

2021. dec. 21. 18:04
 20/22 anonim ***** válasza:
73%

Gyerekkel, nőként szinte lehetetlen komoly kapcsolatot találni. Ez a való igazság. Főleg hogy jól is nézel ki ( azt írtad) minden pasinak, férfinak csak arra kellesz. A lakás és a jó béred elég kevés ahhoz hogy megtalálj egy olyan személyt aki elfogadja a gyerekedet.

Sok szerencsét a keresésben!

2021. dec. 21. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!