Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elkényelmesedett, lusta nő találhat párt magának ?

Figyelt kérdés

Hosszú kapcsolat után. Tényleg nagyon elkényelmesedett évek óta nem dolgozik, csak pihen , nassol , filmeket nèz. Nagyon meg is hízott ebben a semmittevésben.

Van esély új kapcsolatra? Vagy maradjon ebben úgy sem kap jobbat ?

2021. dec. 21. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Össze kéne szednie magát. Munkát keresni. A kövérség egy dolog, mert van, akinek bejön, de az hogy nem dolgozik és otthon is fetreng, az igen megnehezíti a dolgát.
2021. dec. 21. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Megpróbálhatna lefogyni és összevakarni azt ami maradt az önbecsüléséből. Tenni valamit a saját boldogságáért és nem másoktól várni, hogy megtegyék érte. De sokkal könnyebb másokat hibáztatni és várni, hogy beüssön valami mesebeli csoda, amitől majd jól megváltozik az élete.
2021. dec. 21. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
#10 Szép kis barátnő, aki a barátnőjét lustának, elkényelmesedettnek írja le. Kamu szagot érzek.
2021. dec. 21. 11:58
 14/16 A kérdező kommentje:
13 Ő maga is tudja, hogy lusta. Ezzel nem sértettem meg. De hazudni kellene csak mert barátnőm ?
2021. dec. 21. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Esèlytelen.
2021. dec. 21. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:

figyelj sokáig azt hittem bármilyen nő jöhet nekem. Mára már nem gondolom így mondom ezt erősen átlag alatti pasiként. Pláne ha úgy kezded hogy csak nassol elhízott van párja de jobbat keres.

Még ha tényleg erőt venne magán benne van az akarat,nem eltartatni akarja magát és nem azért hagyja el a párját mert jobbat akar vagy mert gondolt egyet akkor adnák esélyt neki. Tudom hogy hangzik hogy egy ilyen pasi ad esélyt egy nőnek röhejes de én így gondolkodom. (még annyi hogy nem szexre adnék ill nem csak egy rendes normális párkapcsolatra)

szerintem próbáld motiválni segíteni ha igazán jót akarsz tenni vele.

25f

2021. dec. 22. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!