Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy kisvárosban, faluban lakik ez miatt nem tud ismerkedni?
"csak én már lassan 30 leszek."
Ez aztán a szignifikáns eltérés....
Felénk előny(volt) de komolyan. Mondjuk a te korodban már nem,de 15-23 évesen az volt. 25 fölött minden lány foglalt vagy nagyon csúnya vagy bigott vallásos.
Eleve a nagyobb városig 5 falu volt a busz pedig 30-40perc alatt ért be legtöbb kortárs lány 2 busz közűl valamelyikkel jött.
Falun mindenki közvetlebbek az emberek, szülők ismerték a lányok szüleit vagy a falu beli lànyok barátnőjének a barátnője volt minden lány, aki tetszett-tudtam követet küldeni:). Vagy valaki rokonának rokona volt mindenki.
Falun ment a bandázás,jártunk szomszéd falukba át kocsmába(nem alkoholt inni) bálba lagziba.
Mi ....vidékiek (3-4 falu) összetartottunk városba discoba ...együtt jártunk.
Szóval mindig az adott helyzetből kell a legtöbbet kihozni.
Veled az a gond hogy szerintem barátaid sincsennek, faludban se vagy népszerű. Talán önfejlesztéssel kéne kezdened.
Hát ehhez azért megfelelő közösség is kell. Ahol mi laktunk eddig falun, az első tíz évben amikor oda költöztünk, még le se köptek, mi voltunk a "gyüttmentek".
De az őslakosok se törődtek egymással. Volt olyan lány ismerősöm, akit tizenéves korában szilveszterkor a fél falu hagyott az árok szélén heverni, majdnem halálra fagyott és három napig kómában volt. Ki tudja, 20, 30 ember ment el mellette, akik születése óta ismerték? Simán hagyták volna meghalni. (Bedrogozták és elájult hazafelé menet.)
Szóval attól hogy falu, meg nem biztos hogy van összetartás meg szeretet még bármi. Főleg ha gyüttment vagy.
15 ös meglepett a válaszod. Sajnos van ilyen is. A beiileszkedős rész igaz azt nem tagadom ha nem is 10 de 2-3 évig tényleg kinézik az embert.
De hogy a falusiak otthagyják megfagyni a földijüket az megdöbbentett,nálunk aki hülyére itta magát és agresszív lett is haza vitettük valakivel. Volt hogy (nyáron) éjszaka gyalog indult valahová, utánaentünk mert falunk beli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!