Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az minden nőnél kizáró ok, ha valaki csak heti 1-szer vagy 2-szer fürdik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 16:00
1/23 anonim válasza:
Nálam is kizáró ok, ha egy nő csak heti 1-szer vagy 2-szer fürdik..
21F
2/23 anonim válasza:
Igen, kizáró ok az igénytelenség.
3/23 anonim válasza:
Egyes népcsoportok és társadalmi osztályok (roma lakosság többsége, vidéki alkoholisták és újabban a környezetvédők akik szerint ettől oldódnak meg a Föld problémái) kivételével mindenkinek gond.
4/23 anonim válasza:
Alapból elég, de ha szerelmeskedni akarsz, vagy akár ruhában randizni, akkor előtte plusz egy rendkívüli fürdés, hajmosás, stb. ajánlott.
5/23 anonim válasza:
A hasonlóan igénytelen putriszökevényeknél nem biztos.
6/23 anonim válasza:
Én már akkor is kényelmetlenül érzem magam, hogyha nem fürdök naponta kétszer.
Ez a szám a nyári 40 fok miatt, főként mikor ki is kell mozdulni, felmegy háromra.
7/23 anonim válasza:
Igen. Mi az oka? Depressziós vagy, nem érzel szagokat, spórolsz, meg akarod menteni a földet?
5 perc zuhany mindenkinek belefér, ha a körülmények adottak.
8/23 anonim válasza:
Minden ffi es nő kizáró Ilyenkor !!
9/23 anonim válasza:
Én azt el tudom fogadni, ha valaki nem fürdik/zuhanyzik minden nap, de azért heti 4 alá ne menjen ez a szám szerintem. A heti 1 szerintem nagyon kevés, ott már szagok is bejátszanak, igénytelenség.
10/23 anonim válasza:
Napi 2x fürdök férfiként, szóval a heti 1-2 az kizáró ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!