Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti tökéletesnek tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti tökéletesnek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2021. dec. 19. 11:23
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
én még nem találkoztam olyan nővel, akinek nem lettek volna önkép problémái
2021. dec. 19. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Persze hogy nem. Igen messze vagyok a tökéletestől, pont mint a bolygó összes többi embere. Nők, férfiak, senki sem tökéletes.
2021. dec. 19. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Azt mondják Denzel Washington tökéletes. Az arca teljesen szimmetrikus.
2021. dec. 19. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon sok hibám van. De ettől függetlenül szeretem magam, és elfogadom.
2021. dec. 19. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Mindig van a nőknek valami nyomoruk amin görcsölnek. Hol a s.ggük hol a csöcsük szar. Hol dagadtnak látják magukat, hol a testüket hasonlítják mindenféle amorf tárgyhoz. Érdekes módon mindhez becsenget magától a szőke herceg.

Ha egy férfi nyígna így le lenne sz.rva.

2021. dec. 19. 12:09
 7/13 A kérdező kommentje:
6. Természetesen a férfinak semmi baja nem lehet. Ha nem dagadsz az önbizalomtól le se sz@rnak
2021. dec. 19. 12:14
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

Dehogy.

"Tökéletes" ember nem létezik, legfeljebb olyan, aki számunkra ideális a hibáival együtt.

A párom se tökéletes, ahogyan én se vagyok az. Alapvetően minden fronton elégedett vagyok magammal, úgy gondolom, hogy ki hozom magamból a maximumot, de ettől eltekintve sose leszek tökéletes.

26/N

2021. dec. 19. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#4: megnéztem a fiatalkori képeit. Nem, még az ő arca sem teljesen TÖKÉLETESEN szimmetrikus, de nagyon közel áll hozzá. (Cukik a gyerekkori képei.)
2021. dec. 19. 12:44
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem, de magamhoz képest a legjobbat hozom, így elégedett vagyok magammal és könnyű magabiztosnak lennem. Az még, hogy szeretem magam nem jelenti, hogy tökéletesnek is tartom magam, nyilván vannak hibáim nekem is, mint mindenki másnak. Az önbizalomhoz nem kell feltétlenül tökéletesnek lenned férfiként sem, csak tudd, mik a hibáid és azokat hogyan érdemes kezelned.
2021. dec. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!