Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megmondhatom a nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondhatom a nőnek, hogy meg vagyok sértve, vagy cselekedjek erős férfihoz méltóan?

Figyelt kérdés

Egy közegben több nőnek is tetszem és tudják egymásról. Az egyik lány kimagaslóan sok energiát fektetett abba, hogy jeleket küldjön nekem és nekem pontosan ő tetszett már az elejétől kezdve is a legjobban.

De sajnos nem léptem felé, pedig várta. Miért? Egyrészt zárkózott személyiség vagyok, nehezen nyitok. Sok csalódásom volt már és ettől meg akarom óvni magam. Másrészt nem volt akkor még számomra annyira egyértelmű a szándéka.

Nem léptem és ő erre megharagudott és amikor végre megpróbálkoztam nála, elutasított, de még továbbra is érdeklődést mutat és azt beszélik hogy még mindig tetszem neki. Csak azt gondolja, hogy nem veszem őt elég komolyan, több vasat tartok a tűzben, mivelhogy többeknek is tetszem. És azóta elutasítóan viselkedik velem, néha sérteget is.

Fogalma sincs, hogy lelki problémák miatt nem léptem és nem azért, mert nem lett volna megfelelő szándékom az ő irányába. Nekem is vannak érzéseim felé. Eleve voltak fájdalmaim és ő még többet okoz azzal, hogy elutasít. Ez egy szomorú időszakom, csalódások után csalódással. Attól tartok hogy ha ezt elmondanám neki akkor gyengének fog engem nézni és emiatt már nem is fogok kelleni.

Ha viszont nem mondom el, akkor azt gondolja hogy szívtelen, elhidegült vagyok azért ahogy viselkedtem. Sajnos pont a másik véglet a valós helyzet, és nem a kettő között a mérsékelt egyensúly.

Megmondjam neki? Mit mondjak?

2021. dec. 19. 10:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Egyrészt én tényleg akarom őt, másrészt pedig akkor ezzel az erővel mostantól minden nőt hagyja? :D Csak ebben a közegben többekkel is lehetett volna valami és mégis őt választottam, nem mást.
2021. dec. 19. 11:08
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk célravezető, őszinte kommunikáció?

Segítek!

"Zsuzsi, tetszel nekem már egy ideje, és szeretnék veled komolyan ismerkedni."

Erre majd ő is mond valamit, és akkor onnan lehet folytatni. Nehéz? Bonyolult? Nem. Csak tök kell hozzá. Neked van tököd, kèrdező?

2021. dec. 19. 11:13
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy alkalmas kapcsolatra senkivel, amíg a mások miatti sérelmeid irányítják az életedet.Ez a nő is jobban jár, ha távol tartja magát egy sebeit nyalogató, játszmázó hímtől.
2021. dec. 19. 11:15
 14/28 A kérdező kommentje:
12- de hisz ezt már megtettem, és elküldött, mert azt hitte nem gondoltam elég komolyan amiatt hogy ezt ilyen későn tettem meg.
2021. dec. 19. 11:21
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Pont erről beszéltem, mindig jön egy következő kérdés. Nem tudsz dönteni. Honnan kellett volna tudnia, hogy "őt választottad"? Ez kívülről nézve tömény szarakodásnak tűnik. Hogy jön ide a többi nő? Ennek az egynek mondd meg mit akarsz, aztán reménykedj.

10 voltam.

2021. dec. 19. 11:22
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
És miért is vagy te megsértve?
2021. dec. 19. 11:46
 17/28 A kérdező kommentje:
Mert elutasítóan viselkedett velem, néha még sértegetett is, és azt nézi ki belőlem, hogy komolytalanul veszem őt, egyáltalán nem is gondolkozott el rajta hogy esetleg csak zárkózott vagyok.
2021. dec. 19. 12:09
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi #lbaszott lehetőség után hagyd békén. Inkább tűnsz ostoba, hisztis, tehetetlen pisisnek. Itt rinyálsz egy anonim fórumon a saját hülyeséged miatt.
2021. dec. 19. 12:16
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

#17 Vagyis pont azt érzed, amit ő, amiatt, hogy nagyon sokáig nem léptél. Ráadásul írtad többször, hogy más lányok is vannak, és ők hajtanak rád. Ebből neki simán úgy tűnhet, hogy neked ő egy a sok közül, és egyáltalán nem veszed komolyan. Főleg, ha ő ennyire tepert érted.

Maradjunk annyiban, hogy ezt elszúrtad. Legközelebb ne kéresd magad, ha tetszik a lány. Elviszi más, amíg te töketlenkedsz.

2021. dec. 19. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

"Mert elutasítóan viselkedett velem"

Te is ezt tetted előtte.

2021. dec. 19. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!