Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondhatom a nőnek, hogy meg vagyok sértve, vagy cselekedjek erős férfihoz méltóan?
Egy közegben több nőnek is tetszem és tudják egymásról. Az egyik lány kimagaslóan sok energiát fektetett abba, hogy jeleket küldjön nekem és nekem pontosan ő tetszett már az elejétől kezdve is a legjobban.
De sajnos nem léptem felé, pedig várta. Miért? Egyrészt zárkózott személyiség vagyok, nehezen nyitok. Sok csalódásom volt már és ettől meg akarom óvni magam. Másrészt nem volt akkor még számomra annyira egyértelmű a szándéka.
Nem léptem és ő erre megharagudott és amikor végre megpróbálkoztam nála, elutasított, de még továbbra is érdeklődést mutat és azt beszélik hogy még mindig tetszem neki. Csak azt gondolja, hogy nem veszem őt elég komolyan, több vasat tartok a tűzben, mivelhogy többeknek is tetszem. És azóta elutasítóan viselkedik velem, néha sérteget is.
Fogalma sincs, hogy lelki problémák miatt nem léptem és nem azért, mert nem lett volna megfelelő szándékom az ő irányába. Nekem is vannak érzéseim felé. Eleve voltak fájdalmaim és ő még többet okoz azzal, hogy elutasít. Ez egy szomorú időszakom, csalódások után csalódással. Attól tartok hogy ha ezt elmondanám neki akkor gyengének fog engem nézni és emiatt már nem is fogok kelleni.
Ha viszont nem mondom el, akkor azt gondolja hogy szívtelen, elhidegült vagyok azért ahogy viselkedtem. Sajnos pont a másik véglet a valós helyzet, és nem a kettő között a mérsékelt egyensúly.
Megmondjam neki? Mit mondjak?
Hát néma gyereknek anyja sem érti a szavát...szokták volt mondani :)
Jellemző ez a világra és az ismerkedésekre...mindegyik fél játszmázik,nem tudja mit gondol a másik,mi van benne,mi miért történik..félreértések sora vezethet el oda,hogy nem jönnek össze kapcsolatok.Esetleg olyan kapcsolatok amelyek akár egy életre szólhatnának.
A véleményem erről az hogy mond el neki...ha azok után nem érdekled,akkor egyszerűen nem hozzád való.Te ilyen vagy,érzelmesebb,meg agyalósabb...nyugodtan felvállalhatod,ha nem tetszik neki akkor később se tetszene,ha később derül ki esetleg.
Majd találsz olyat aki elfogad és szeret olyannak amilyen vagy.
Leírásod alapján az a típus vagy aki hajlamos mindent túltolni , túlèrtèkelni , túltervezni.
A csajról viszont ennyit sem tudok.
"Mondd el neki a vonzalmad és hogy komolyan gondolod, de ne kezdd el neki sértődött kisasszonyként a szomorúságod ecsetelni"
Miért viszel ebbe szezizmust, ha kisfiukent hisztizel, te kis farkinca:)
"Nem léptem és ő erre megharagudott és amikor végre megpróbálkoztam nála, elutasított, de még továbbra is érdeklődést mutat"
Ez mire jó? Nő vagyok, de nem értem?
Elutasított, de még érdeklődést mutat?
Hány évesek vagytok?
Egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mit és kit akar. Aki szórakozik a másikkal, legyen az nő vagy férfi, az nem egy komolyan vehető ember!
Ha két ember nem tud komolyan leülni és elbeszélgetni egymással ilyen dolgokról, abból sosem lenne egy normális kapcsolat, ha már az elején nem megy!
Szóval beszari vagy, és még te sértődsz meg.
Értem én, h valszeg pszichotikus vagy, de hagyd ezeket a nőket inkàbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!