Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy erős határ incel és sikertelen pasi között? Mit gondoltok erről?
Az én véleményem, hogy ezek az emberek valamennyire sérültek.
Szerintem van egy erős határ incel és sikertelen pasi között, ami abban nyilvánul meg, hogy az incelek egész élete a sikertelenségük körül forog, ezért dühösek, és sokszor bosszúszomjasak is.
Nőtlenül lehet tartalmas életet élni, a párkapcsolat hiánya nem olyan, mint az, ha mondjuk ártatlanul zárnak börtönbe, de az incelek nagy általánosságban úgy viselkednek, mint egy sarokba szorított vadállat, akinek az egyetlen lehetősége, hogy fúj mindenkire.
Mert az oké, hogy valaki nem úgy néz ki, ahogyan szeretne, vagy nem olyan sikeres, de erre szerintem az a normális reakció, hogy megpróbálja kihozni a legtöbbet magából és a helyzetéből, nem pedig elkezdi utálni a nőket valamiért, ami a saját hibája.
1
Szerinted miért marhaság? Kifejtenéd? :)
Nem sérültek, csak hatalmas az egojuk, illetve a sikertelen emberek mondjuk úgy tehetségtelenek, ami több részből áll.
Az incel viselkedés csak gyerekes, nem akar alkalmazkodni semmihez, inkább megmagyarázza, hogy nem ő a hibás a saját dolgáért. Az incel nem feltétlen sikertelen. Amíg nem magadat vizsgálod, hanem mást hibáztatsz, addig az ego nem fog csökkeni és senki nem fog rád nézni.
Sok férj dühös és bosszúszomjas, lásd napi hírek. (Családon belüli erőszak)
Ők is incelek???
Tapasztalatom szerint az incelek töketlenek, és csak ritkán viselkednek így.
Akikről te beszélsz barátom azoknak alapból ilyenek mindenkivel.
"de az incelek nagy általánosságban úgy viselkednek, mint egy sarokba szorított vadállat, akinek az egyetlen lehetősége, hogy fúj mindenkire"
Én incelként itt az oldalon igen, amikor feszültséglevezetésre feljövök. A való életben nem ilyen vagyok.
Elárulok neked valamit: itt az egész masszív incelezés nem szól másról, minthogy a nők a ronda férfiakon vezetik le, hogy nem tudnak jó pasit fogni, semmi másról. Ha sérült, frusztrált embereket keresel, akkor tessék, ők azok.
Azon kívül röhejes, hogy itt mindenkit, tényleg mindenkit random leinceleznek. Még a nők egymást is incelezik, ha épp az egyik olyat írt, ami a másiknak nem tetszett.
Nem sérültek, legalábbis nem szellemileg. Gyerekkori traumákat hordozhatnak, ami a helyzet kialakulásához vezetett.
Elvileg nincs különbség a kettő között. Legalábbis fogalmi szinten nincs. Gyakorlatban incel jelzőt a megkeseredett, nőgyűlölő emberekre használják manapság.
#5: persze, mert kétszínű alak vagy. Ez és további jellemvonásod az, ami miatt sikertelen vagy...
Egyébként döbbenet, hogy egyes emberek mekkora problémát csinálnak a társkeresésből, pedig nem olyan nehéz. Egyszerűen fel kell ismerni saját hiányosságaidat, dolgozni a megjavításukon, kihozni magadból a legjobbat és társaságba járni, haverkodni, ismerkedni. Semmi több nem kell. Igaz, ez 1-3 éves folyamat, mert a 4 fal közül sok idő közösségi emberré vánli, de ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!