Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy álltok a társkereséssel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álltok a társkereséssel?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyennel látjátok a társkeresést és ehhez képest milyen a saját helyzetetek? Nehezebbnek érzitek az átlagnál? Ennek mi az oka?

2021. dec. 18. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, egyedülálló.
Nő vagyok, kapcsolatban.
Férfi vagyok, egyedülálló.
Férfi vagyok, kapcsolatban.
53 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nőt könnyen találok, de jellemest nehezen valamiért, sokat csalódok, kicsit unom is már.
2021. dec. 18. 19:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb átlagosan nehéz, de ez úgy adódik össze hogy van amelyik aspektusában sokkal nehezebb, van ahol könnyebb.

Pl egész jól nézek ki, ezt megkaptam már sokszor. Viszont önbizalmam a béka segge alatt valahol, meg nem is nagyon "udvaroltam" eddig senkinek, így nem nagyon veszem a jeleket, nem tudom mikor, mit, hogyan kéne csinálni. Így leírva ezt a jó külső nem kompenzálja, szóval jó szarul állok 😄

21F

2021. dec. 18. 19:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is könnyedén lehetne barátnőm, de egy minőségi lány kell, ilyenre pedig inkább várok éveket, minthogy lentebb adjak olyanra, aki nem tisztel, hisztis, stb.
2021. dec. 18. 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Nő vagyok, egyedülálló.

Nincsen türelmem ismerkedni, és mivel gyereket, házasságot, hagyományos családot nem akarok, motiváció sincs.

Szeretek szingli lenni, ellenben sem a randizást, sem a kapcsolatot nem élvezem.

2021. dec. 18. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Egyedül álló nő vagyok.

Nem keresek párt, nem érzek senki iránt vonzalmat, se szerelmet

Korábban próbálkoztam, már feladtam...

32Nő

2021. dec. 18. 19:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, egyedülálló, kis híján 8 éve full üresjárat (30 éves vagyok... 😔), és előtte sem voltam kelendőbb. Ez azért van, mert ronda vagyok, sótlan-szótlan személyiségű, és olyan közegben töltöm a mindennapjaimat, ahol soha nem ismerek meg potenciális jelölteket. Nekem tehát ezek miatt nehéz, sőt, lehetetlen, de a többség helyzete közel sem ilyen; nemcsak párt találnak viszonylag könnyedén, hanem előbb-utóbb olyat is, akivel összeillenek, hozzájuk való. Amúgy nekem ez nem is lenne célom, csak szexre pályáznék, az sem baj, ha foglalt a férfi, de még így sem jön össze, mert annyira szar nő vagyok, hogy csak igazán borzalmas fazonoknál lenne esélyem, kölcsönös vonzalomról, működő kémiáról stb. nem is álmodhatok.
2021. dec. 18. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb szóról szóra az 5. választ tudnám ismételni, csak annyi, hogy én 31 éves vagyok.
2021. dec. 18. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelennek érzem. Az az oka, hogy szerelemre vágyom, de akit szerettem nem szeretett engem viszont, más meg még csak meg se közelíti.
2021. dec. 18. 20:26
 9/12 anonim válasza:
100%
Életemben egyszer voltam szerelmes, félig meddig viszonzott volt, félig meddig meg nem. Utóbb több lány is jelezte, hogy nyitott lenne az irányomba, de náluk soha nem éreztem azt az érzelmi kötődést. Valahogy úgy vagyok vele, hogy egy érzelmi szint alá nem akarok adni. Az a legnagyobb félelmem, hogy soha nem fogom újra átérezni ugyanazokat az érzelmeket és a közül kell választani, hogy vagy egyedül élem le az életemet vagy egy olyan nővel, akit nem biztos, hogy igazából szeretek.
2021. dec. 18. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Könnyen találok társat

1, kép alapján szimpatikus

2, felhív, elmondja mit tartalmaz az ár

3, találkozó

4, fizetés és szex

5, elégedetten távozás

Ilyen egyszerű és nem akar nekem gyereket potyogtatni minden áron, meg jegyzőgyűrűt és a bunkó szüleit se kell elviselni :D

2021. dec. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!