Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb fiúnak szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb fiúnak szintén nehézséget okoz a barátnő találás?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy másoknak hogyan megy ez. Én nagyon szerencsétlen vagyok benne, meg alig van lehetőségem, jó ha 2 évente 1x találok ismerkedésre lányt.

Ti hány elutasítást kaptatok mire összejött valami?

Van aki feladta a sok visszautasítás miatt az ismerkedést?

2021. dec. 18. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9: a prosti mióta azonos a barátnővel?
2021. dec. 18. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

11.-re.

Sajnos nem azonos. A prosti őszinte.

2021. dec. 18. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: és ennek az egésznek (beleértve a prostizáról szóló válaszodat) mi köze a BARÁTNŐTALÁLÁSHOZ, amiről az egész kérdés szól?
2021. dec. 18. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
#12: a prosti nem őszinte. Ha az lenne, elvesztené a kuncsaftjait.
2021. dec. 18. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A srácok felének vagy még talán több, mint a felének gondot okoz. Ha megnézem az általános sulis-gimis-egyetemista ismerőseimet, meglepően sok srácnak még nem volt barátnője és sokan évekig egyedül vannak. Akik pedig kapcsolatban vagy olyasmiben, sokak csak beérik valamivel, amit épp találtak, mert nem találnak jobbat.

A saját tapasztalataim: Volt egy hosszú kapcsolatom. Ez alatt, évente kb. 1, maximum 2 lánynál lett volna esélyem. (Természetesen nem éltem a helyzetekkel, csak kaptam egyértelmű jelzéseket és próbálkozásokat.)

Aztán vége lett a kapcsolatomnak és megpróbáltam újra ismerkedni. Állítólag átlagosan nézek ki, így lett tinderről összesen 4 vagy 5 matchem, amiből semmi sem lett. Próbálkoztam személyesen is, de semmi. Netről 1 kiégett, idősebb nő jött volna össze szexre, de őt inkább hagytam. Teljesen véletlenül ismertem meg egy lányt, akivel összejöttem.

Na, ha a saját helyzetemből indulok ki és abból, amit a környezetemben látok, akkor már az átlagos srácoknak is eléggé oda kell tenniük magukat, hogy egyáltalán valamit találjanak.

2021. dec. 18. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!