Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb fiúnak szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb fiúnak szintén nehézséget okoz a barátnő találás?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy másoknak hogyan megy ez. Én nagyon szerencsétlen vagyok benne, meg alig van lehetőségem, jó ha 2 évente 1x találok ismerkedésre lányt.

Ti hány elutasítást kaptatok mire összejött valami?

Van aki feladta a sok visszautasítás miatt az ismerkedést?

2021. dec. 18. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Volt itt egy srác, aki azt mondta, hogy UFO feje van. Ha neked is, akkor hagyjuk a témát...
2021. dec. 18. 16:55
 2/15 anonim ***** válasza:
28%

"A legtöbb fiúnak szintén nehézséget okoz a barátnő találás?"

NEM.

"Ti hány elutasítást kaptatok mire összejött valami?"

50-60-ból 1 jön össze.

"Van aki feladta a sok visszautasítás miatt az ismerkedést?"

Vannak, de ők lúzerek. Az a titok, hogy folyamatosan támadj, és mindig az alsóbb polcokról vegyél!

2021. dec. 18. 17:00
 3/15 anonim ***** válasza:

Évente 1-2 lány van akivel komolyabban ismerkedek, ebből mindig az lett, hogy elutasítanak....

Rendesen tisztálkodok, nem mondanám magam rosszképűnek, nem tudom mi lehet a baj. Kár hogy sose mondják el ://

2021. dec. 18. 17:02
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

3.-ra.

Elmondjam mi a baj? Ez: "Évente 1-2 lány van akivel komolyabban ismerkedek,..." Évi 1-2? Heti 10-15 kell!

2021. dec. 18. 17:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Utolsó és azt hogy csinálja? Szólítson le boldog-boldogtalant?
2021. dec. 18. 17:06
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
#2: a kitartásod nagyon becsülendő és tiszteletre méltó, de a "támadj" szó mintha azt sugallaná, hogy legyőzendő ellenfélként tekintesz a nőkre.
2021. dec. 18. 17:08
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Én már nem foglalkozom velük, eljutottam arra a pontra h leszarom őket, minek fecséreljek időt pénzt energiát egy olyan dologba ami komolytalan
2021. dec. 18. 17:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Én inkább barátkozni szoktam, beszélgetni!

De ha lesz belőle valami, akkor nem lököm el magamtól a csajt!

(azért a vonzalomtól is függ, de nincsenek irreális elvárásaim)

2021. dec. 18. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem okoz nehézséget

1, Telefonszám keresés

2, Találkozó

3, Fizetés

4, Sex

--------------

egyszerű mint a matek

2021. dec. 18. 17:31
 10/15 anonim ***** válasza:
9-es, nekem még azt sem kell keresni, feldobja a böngésző, hogy "szabad nők körülötted", amikor online filmeket nézek Mixdrop-on.
2021. dec. 18. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!