Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet, ha senki nem szeretne velem kapcsolatot?
7. " 2.
Gondolkodnod nem tilos mielőtt írogatsz a gyakorin. "
Ezt magadnak írtad??
Nem. A 2. válaszolónak. Nem a 2. válaszra, a 2. válaszolónak.;)
Ha évtizedetig azt látom, hogy a legszemetebb, legigénytelenebb ismerős is jobban jár, akkor nem tudok önfeledten vidáman tapsikolni, hogy milyen jó nekik én meg csak magamnak köszönhetetem, hogy a nyomukba sem érek értékileg. ;(
Milyen elvárásaid vannak a leendő pároddal szemben? Külső /belső tulajdonságokra gondolok itt.
Üdv. F40+
De hogyan nyilvánult meg, hogy nem akartak kapcsolatot, pl. sose udvaroltak, vagy első-második randi után nem kerestek többet?
Lehet olyan körben mozogni (ahogy valamelyik előző válaszadó is kifejtette) hogy esélyed sincs partnerjelölttel találkozni.
Hú minden vágyam egy életteli vidám kedves nővel lenni.
Tehát nem veled 😆
Párkapcsolat szempontjából nekem a külső csak annyira meghatározó, hogy ne legyen pl. 120 kg+ elhízva (ha telt az nem baj). Teljesen mindegy hogy arcra milyen, hogy néz ki.
Kérdező: fejtsd ki mit értesz az alatt, hogy "senki nem szeretne veled kapcsolatot". Tehát, párkapcsolat kezdeményezési célból nem is találkozol senkivel, vagy igen, de az első-második randi után nem jelentkeznek többet?
Én megértelek és egyetértek veled; tényleg olyan nőknek is vannak - nem is rossz! - párjaik, kapcsolataik, akiknek a sok okosság szerint, amivel a mi fejünket próbálják tömni, egyáltalán nem lehetne semmilyen.
Egyetlen dolog számít igazán: a szerencse. Ha az van, akkor különösebb erőlködés nélkül találkozol egy egyedülálló, kapcsolatot akaró, emberi távolságra élő férfival, akivel össze is illetek a lényegesebb dolgokban, a vonzalom is megvan, esetleg ki is egészítitek egymást, ahol kell. Ha viszont nincs, akkor egész életedben görcsölhetsz, erőlködhetsz fölöslegesen, sóvároghatsz és nézheted, hogy másoknak összejött.
Erre a kérdésre a legnagyobb jóindulattal is hogyan adjunk hasznos választ?
Kb. semmit nem tudni rólad, ami alapján megmondhatnánk
Az élő stílusodat, kinézetedet, nőiességedet, természetedet honnan sz.pjuk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!