Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért lehet, ha senki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, ha senki nem szeretne velem kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nemcsak most, régebben sem, pedig már bőven középkorú ( nő) vagyok.
2021. dec. 18. 02:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%

7. " 2.

Gondolkodnod nem tilos mielőtt írogatsz a gyakorin. "

Ezt magadnak írtad??

2021. dec. 18. 06:46
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem. A 2. válaszolónak. Nem a 2. válaszra, a 2. válaszolónak.;)

Ha évtizedetig azt látom, hogy a legszemetebb, legigénytelenebb ismerős is jobban jár, akkor nem tudok önfeledten vidáman tapsikolni, hogy milyen jó nekik én meg csak magamnak köszönhetetem, hogy a nyomukba sem érek értékileg. ;(

2021. dec. 18. 07:20
 13/30 anonim ***** válasza:

Milyen elvárásaid vannak a leendő pároddal szemben? Külső /belső tulajdonságokra gondolok itt.

Üdv. F40+

2021. dec. 18. 07:53
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

De hogyan nyilvánult meg, hogy nem akartak kapcsolatot, pl. sose udvaroltak, vagy első-második randi után nem kerestek többet?

Lehet olyan körben mozogni (ahogy valamelyik előző válaszadó is kifejtette) hogy esélyed sincs partnerjelölttel találkozni.

2021. dec. 18. 08:19
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nagyon elhízva nekem jöhetsz, 21 éves vagyok, jó lesz?
2021. dec. 18. 09:39
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Hú minden vágyam egy életteli vidám kedves nővel lenni.

Tehát nem veled 😆

2021. dec. 18. 10:19
 17/30 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat szempontjából nekem a külső csak annyira meghatározó, hogy ne legyen pl. 120 kg+ elhízva (ha telt az nem baj). Teljesen mindegy hogy arcra milyen, hogy néz ki.

Kérdező: fejtsd ki mit értesz az alatt, hogy "senki nem szeretne veled kapcsolatot". Tehát, párkapcsolat kezdeményezési célból nem is találkozol senkivel, vagy igen, de az első-második randi után nem jelentkeznek többet?

2021. dec. 18. 10:23
 18/30 anonim ***** válasza:
Ja és előző válaszomban nem "kompromisszumból" írtam a külsőre vonatkzó kritériumokat, tényleg így van.
2021. dec. 18. 10:26
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek és egyetértek veled; tényleg olyan nőknek is vannak - nem is rossz! - párjaik, kapcsolataik, akiknek a sok okosság szerint, amivel a mi fejünket próbálják tömni, egyáltalán nem lehetne semmilyen.

Egyetlen dolog számít igazán: a szerencse. Ha az van, akkor különösebb erőlködés nélkül találkozol egy egyedülálló, kapcsolatot akaró, emberi távolságra élő férfival, akivel össze is illetek a lényegesebb dolgokban, a vonzalom is megvan, esetleg ki is egészítitek egymást, ahol kell. Ha viszont nincs, akkor egész életedben görcsölhetsz, erőlködhetsz fölöslegesen, sóvároghatsz és nézheted, hogy másoknak összejött.

2021. dec. 18. 10:46
 20/30 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre a legnagyobb jóindulattal is hogyan adjunk hasznos választ?

Kb. semmit nem tudni rólad, ami alapján megmondhatnánk

Az élő stílusodat, kinézetedet, nőiességedet, természetedet honnan sz.pjuk ki?

2021. dec. 18. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!