Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet, ha senki nem szeretne velem kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nemcsak most, régebben sem, pedig már bőven középkorú ( nő) vagyok.2021. dec. 18. 02:44
1/30 anonim válasza:
Erre a te dolgod lenne rájönni. Tarts kőkemény önvizsgálatot.
2/30 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok.
Nem tudom az okát.
Retkes, büdös, tahó, segg
.fej, zsírmócsingók stb is jobbak nálam, eddig ezt látom a nagy önismeretben.
2021. dec. 18. 02:56
3/30 anonim válasza:
#2: tipp: pl. mert hihetetlenül közönségesen fejezed ki magadat, és lekezelően nyilatkozol másokról? Ez már alapból nem vall vonzó személyiségre.
4/30 anonim válasza:
Ha az ördögnél egy fokkal szebb vagy, akkor könnyedén találsz párt.
5/30 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló írta neked kell tudni, ha magadba nézel meglátod az okát, okait. Idegenként nehéz kitalálni, lehet külső, belső oka. De mivel ahogy írtad is még a legenytőlenebb külsővel rendelkező nő is talál párt magának, ezért én azt gondolom hogy amelyik nő mégsem, annak lelki okai vannak. Valami mentális probléma akadályozza hogy sikeres legyen ezen a területen.
6/30 A kérdező kommentje:
Ha tudnám az okát nem ínék ide.
Akkor szar vagyok, ami messziről világit, csak akkora hülye, hogy az orromig sem látok és sztyupidon észre sem veszem magam, ami szintén azért van, mert hülye vagyok, így ne akarjak semmit.
2021. dec. 18. 06:22
7/30 A kérdező kommentje:
2.
Gondolkodnod nem tilos mielőtt írogatsz a gyakorin.
2021. dec. 18. 06:23
8/30 anonim válasza:
Az, hogy "nem akarnak kapcsolatot" pontosan mit jelent? Pl. volt már egy-két randid, párnapos kapcsolatod és az illető(k) azt mondták: "nem szeretném" vagy eltűntek?
Milyen társkereséssel próbálkoztál eddig? Simán csak utcán vagy tömegközlekedésen senkihez nem mernek közeledni, illetve nem jellemző...
9/30 anonim válasza:
Sok függ a környezettől amiben mozogsz. Pl. Otthon egyedül. Szabadidő barátnők. Munkahelyre járás autóval, aztán ott női közeg. Én is voltam hasonló szituban amikor nagyítóval keresve sem volt a közelemben egyetlen potenciális partner jelölt sem.
10/30 anonim válasza:
Elvagy szállva magaddal és ez taszító nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!