Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és egyetlen egy lánynak sem kellek.

170 cm magas vagyok, sovány és 24 éves. Már beleuntam a párkeresésbe mert egy lánynak sem kellek. A visszajelzések alapján (csak neten kaptam) azt a visszajelzést hogy nem vagyok csunya, de ki tudja, lehet nem akarnak megbántani. Mindezek ellenére nem kellek egy lánynak sem.

Eléggé inovertált ember vagyok, sőt mitöbb családcentrikus sem vagyok, vagyis egyáltalán nem mondható el rólam. Picit magamnak való is vagyok és nem követem a mai ''trendeket,, sem. Eléggé beképzelt és pesszimista ember vagyok. Gyereket sem szeretnék egy lánytól sem, mert utálom a gyerekeket. Házasodni meg pláne nem szeretnék, jó én nekem az hogy együtt vagyunk, minek a nagy felhajtás? Nem értem.... Nem járok bulizni sem, mert véleményem szerint oda ri..ancok járnak. Munkahelyem jelenleg nincsen, de van egy Yamaha sport motorom amit imádok. Alkoholt igen ritkán iszok, de rendszeresen dohányzom. Mint említettem eléggé befelé forduló csendes tipus vagyok, a beszélő készségem egyenlő a nullával. Állatszerető ember vagyok, mindennapjaimat az állatok és a motorozási vágy teszi ki. Nagyjából ennyi magamról! Olyan lányt kerestem, aki átlagos és ezeket a paramétereket elfogadja. Megváltozni egy lány miatt nem tudok és nem is akarok. Nos... A címben is feltettem már a kérdésemet, hogy miért nem kellek egy lánynak sem? Pusztán kiváncsiságból kérdezem csak. Nem mindha nagyon érdekelne, csak furcsa nekem, hogy még egyetlen egy kapcsolatom sem volt. Hm.... Roma származású vagyok!

A kérdésemet jelenleg nem ismerkedésre szántam, csak hogy meg kérdezem hogy mi a baj velem.

Köszönöm a segítséget!!!!:)

2021. dec. 17. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha roma vagy akkor a roma csajoknál sincs sikered??
2021. dec. 18. 08:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Itt az a fő gond, hogy még nem jutottál el arra a szintre, hogy megfogalmazd, mit tudsz adni egy lánynak/nőnek, ami miatt téged kellene választania.

Külső: sajnos nem vagy a kigyúrt, magas, latin-lover típus, hogy ez önmagában minden mást kompenzáljon...

Anyagiak: nincs meló, ezért jó eséllyel lóvé sem. Így viszont nem lesz a csajnak szép nyaralás, jó cuccok stb. Ha pedig még a szülőkkel laksz, akkor sikítva fognak menekülni.

Belső: 0 kompromisszum-készség, 0 tenni akarás (nem akarsz változni, jó a xar is). Mindkettő taszítja a nőket, mert ők is jól akarják érezni magukat egy kapcsolatban, nem pedig küzdeni. Nincs beszélőkéd sem, vagyis még szórakoztatni se tudnád a csajt, pláne nem felszedni. Pesszimista vagy, amit szintén utálnak a csajok, nekik az kell, aki elhiteti velük, hogy "minden rendben lesz". Nem pedig lehúzza az életkedvüket.

Beképzelt is vagy? Mire fel? A leírtak alapján semmire sem lehetsz büszke. A leírtak alapján a nők egy senkinek látnak, aki nem is akar valaki lenni.

A motor és állatok legalább annyit jelentenek, hogy van életed a neten kívül, de önmagukban kevesek a boldogsághoz.

A gyerek és házasság téma pedig még ne érdekeljen, ráérsz azzal akkor törődni, amikor már több éves, stabil kapcsolatban vagy valakivel.

Bónusz: azzal, hogy szerinted minden lány r.banc, aki bulizni jár, kb. akkora általánosítás, mintha én mondanám, hogy "véleményem szerint minden cigány bűnöző vagy naplopó". Szóval, az általánosító kijelentésektől jobb tartózkodni a mai világban bármivel kapcsolatban, mert könnyen elkönyvelik az embert nőgyűlölőnek/nácinak/incelnek vagy hasonlónak.

2021. dec. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!