Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
24 éves vagyok és egyetlen egy lánynak sem kellek.
170 cm magas vagyok, sovány és 24 éves. Már beleuntam a párkeresésbe mert egy lánynak sem kellek. A visszajelzések alapján (csak neten kaptam) azt a visszajelzést hogy nem vagyok csunya, de ki tudja, lehet nem akarnak megbántani. Mindezek ellenére nem kellek egy lánynak sem.
Eléggé inovertált ember vagyok, sőt mitöbb családcentrikus sem vagyok, vagyis egyáltalán nem mondható el rólam. Picit magamnak való is vagyok és nem követem a mai ''trendeket,, sem. Eléggé beképzelt és pesszimista ember vagyok. Gyereket sem szeretnék egy lánytól sem, mert utálom a gyerekeket. Házasodni meg pláne nem szeretnék, jó én nekem az hogy együtt vagyunk, minek a nagy felhajtás? Nem értem.... Nem járok bulizni sem, mert véleményem szerint oda ri..ancok járnak. Munkahelyem jelenleg nincsen, de van egy Yamaha sport motorom amit imádok. Alkoholt igen ritkán iszok, de rendszeresen dohányzom. Mint említettem eléggé befelé forduló csendes tipus vagyok, a beszélő készségem egyenlő a nullával. Állatszerető ember vagyok, mindennapjaimat az állatok és a motorozási vágy teszi ki. Nagyjából ennyi magamról! Olyan lányt kerestem, aki átlagos és ezeket a paramétereket elfogadja. Megváltozni egy lány miatt nem tudok és nem is akarok. Nos... A címben is feltettem már a kérdésemet, hogy miért nem kellek egy lánynak sem? Pusztán kiváncsiságból kérdezem csak. Nem mindha nagyon érdekelne, csak furcsa nekem, hogy még egyetlen egy kapcsolatom sem volt. Hm.... Roma származású vagyok!
A kérdésemet jelenleg nem ismerkedésre szántam, csak hogy meg kérdezem hogy mi a baj velem.
Köszönöm a segítséget!!!!:)
Származástól függetlenül hatalmas hibát követsz el,ha ezt mutatod egy lánynak egy ismerkedés során.Már amit itt leírtál.
Ebből az értékelhető kb. csak annyi hogy szereted az állatokat,és hobbid a motorozás.A többi mind negatív dolog...nem kell róla beszélned,ha beszélsz ezekről elveszed a másik kedvét,és már az elején elijeszted magadtól!
És senki nem csapott le egy ilyen főnyeremény pasira?
Ugye trollkodsz? Amit leírtál, az nekem egytől egyig negatívum.
‘Eléggé beképzelt és pesszimista ember vagyok. ‘
ki mond olyat magarol h bekepzelt??? kamu! hiaba torolteted a kommentem, attol meg kamu marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!