Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezelik ezt ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezelik ezt ennyire elcsúszva?

Figyelt kérdés

Az oldalon nagyon erősen azt látni, hogy amikor egy férfi elmeséli a tapasztalatait, kudarcait és amit a nőktől lát, azonnal ugranak és elkezdik szidni. Amikor az illető csak szidja a nőket, akkor érthető a dolog, de olyan helyzeteknél is ez van, amikor a férfiak teljesen normálisan írnak le negatív tapasztalatokat.

A legfurcsább a dologban, hogy sokszor nem is azt támadják a nők, amit az illető írt, hanem magát a hozzászóló személyét. Olyan extra dolgok is szoktak lenni, hogy teljesen mást húznak rá a válaszolóra, mint amit leírt. Örök érv a férfi véleményekkel szemben, hogy az illető incel. Teljesen mindegy, hogy mit írt, ha itt pár nőnek nem tetszik, az illető azonnal incel.

Egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy honnét gyűlt ide ennyi negatív nő, akik át sem gondolják, amit írnak és válaszolnak. Azt még érdekesebb látni, hogy 1-2 incel írja a szokásos hozzászólásaikat és rájuk többször annyi ilyen nő jut.

Úgy összességében, meg mintha a férfiproblémák nem is léteznének. Ha leírja mondjuk valaki, hogy alacsony, ezért nem nagyon talál barátnőt, akkor 2 mondattal lesöprik a nők az illető problémáját: Más alacsony is talál barátnőt és legyen önbizalma. Kész, ennyi szerintük a megoldás.

Hát, a valóságban azért elég sok alacsony férfinak szenvedés a csajozás. Ezt nőktől is simán hallottam. Átlagos a magasságom, sosem zavart, az edzéshez pont jók az arányaim, de még nekem is volt olyan, aki közölte, hogy bocs, alacsonyabb vagyok. Nem sértődtem be, de ha átlagos magassággal több ilyen nőbe is belefutottam, akkor miért gondolják, hogy az alacsony pasikért annyira odalennének?

Az önbizalom meg... Persze, jó, ha van, tud adni egy plusz dolgot, de ettől még önmagában senkinek sem lesz barátnője/barátja.

Ezzel szemben, ha egy nő nem akar társkeresőzni, élőben sem ismerkedne sehol, akkor simán megkapja a nőktől, hogy igen, neki milyen nehéz, a társkeresőn meg úgyis lúzer pasik vannak.

Olyat pedig nem is láttam, hogy nők arról írtak volna, hogy nekik bármi könnyebb lenne. Na, jó, néha szóba került, hogy szexet találni könnyebb nekik, de valamelyik nap már ebben a témában is csak azt a választ fogadták el, hogy nekik szexet találni is nehéz.

Szóval, engem 2 fő kérdés érdekelne:

- Miért van ennyi átgondolatlan, támadó nő itt?

- Akik ennyire nehezen látnak rá párkapcsolati problémákra és ennyire nincs bennük empátia, azok mégis mit szeretnének az oldalon csinálni? Mert hasznos válaszokat láthatóan nem akarnak adni. Ez csak stresszlevezetés nekik?

- Az itteni nők komolyan elhiszik, hogy nekik nőként tényleg minden nehezebb, mint a férfiaknak? Ennyire irreális nekik elhinni, hogy egyes dolgok esetleg a férfiaknak nehezebbek?

2021. dec. 16. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes dolog. Én múltkor kiálltam a férfiak mellett, hogy bizony nem lehet mindent a férfire fogni. És már én szégyeltem.magam sok női válaszon. Elég rendesen nekem estek.

Pedig nagyon sokszor nem is a férfi hibázik, hanem a nő. Csak ha ezzel szembesítve vannak akkor kitör a nyafogás, és a támadás.

2021. dec. 17. 08:47
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

#10:

És szerinted itt mindenki az, aminek mondja magát?

Másrészt meg ez azt jelenti, hogy a nők igenis jelen vannak online. Hogy lehet, hogy itt nincs tízszeres férfitöbblet, mint a társkeresőn?

Hol a sokszoros férfitöbblet az utcáról?

A gyk kéne legyen a nővadászok Kánaánja.

2021. dec. 17. 08:55
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Minden tisztelet a kivételnek , de nagyon alacsony itt az átlag EQ - lásd feltett kèrdèsek:

- egyszerű melós

- egyszerű nettós

- szeretők

- önbizalom hiányos emberek ( ha 2x talàlkozott a tekintetünk bejövök neki )

- incelek

- unatkozó kismamàk

- akik felteszik mindig ugyanazokat a kérdéseket , és mindig màs vàlaszt vàrnak

- trollok

- fètisesek ( SBBW, és a bàntalmazós pali )

- a látens ismerkedők

- az önfènyezők ( a falu bikàjànak megvolt mindenki is bekèrdezi, hogy kèp nèlkül vajon jól nèz ki )

- az èrtetlenek ( mások számára teljesen trivialis dolgot kérdez )

- akik pozitív visszacsatolasra vàrnak minimális impulzus hatàsàra ( lásd vajon bejövök e neki tipus )

- nőimitàtorok ( trollhoz hasonló nők nevében kérdezők , a kérdés vagy nettó , vagy szexuàlis tèmàjú)

- X éves férfi vagyok de gàz hogy nem volt még baràtnőm ( napi szinten bekèrdezik )

- stb perverz / beteg emberek

- unatkozók ( pl: én )

Nem hinném , hogy a normális emberek lennének egy ilyen anonim fórumon többségében, a kérdések alapján , szerintem több a FFI mint a nő

2021. dec. 17. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Már nem azért de szerinted egy alacsony embernek mi lenne a megoldás azon túl hogy legyen önbizalma? Írják neki hogy nőjön meg? Az nyilván nem lehet. Léteznek férfi problémák is, csak a gyakori kérdéseken panaszkodók nagyrészének ez tényleg megoldódna azzal, ha több önbizalma lenne.
2021. dec. 17. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberek szerintem menekülnek a megoldástól, és a semmire vàrnak visszacsatolàst.

Elméleti doglokról beszèlnek , szeret-nem szeret leànyàlmokba kapaszkodnak - férfiak is

Pl:

Huuu reflektàlt a vàlaszomra, vajon azért tette mert bejövök neki?🤦‍♂️

Vàrom a vàlaszokat.

2021. dec. 17. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!