Mit tegyek? Szombaton kihagytam egy fogamzásgátló tablettát és nem vettem észre így elcsúszva szedtem be a következőket. Hogy folytassam?
A szombatit vasárnap, hétfőn vasárnapit, kedden a hétfőit vettem be, és mst vettem észre. Ráadásul az utolsó két tabot még pár órás késéssel is. Sajnos ezekben a napokban nem vagyok toppon ezért is maradt el, nagyon hanyag voltam tudom. :(
Szerintetek ma (szerdán) vegyem be a keddit vagy azt hagyjam ki és szedjem be szerdait rendesen?
Ez egy kicsit zavaros.
Hagytál ki tablettát vagy csak simán más napit vettél be, mint ahol tartottál?
Többet ne hagyjál ki.Szedd végig a levelet,csak
legutolsót ne vedd be,így ugyanakkor fog kezdődni a szünet.Pótolni már nem érdemes.
Ha biztosra akarsz menni,akkor a levél végéig használjatok gumit.
Pár óra csúszás nem számít,lényeg,hogy 12 órán belül legyen bevéve.
Erősen függ attól, hogy milyen típusú tablettát szedsz.
Ha monofázisos tablettát van, azaz minden szem egyforma színű, akkor halálosan mindegy, hogy milyen sorrendben eszegeted a bogyókat. A napok csak neked vannak rajta segítségként: ránézve tudod, hogy aznap bevetted-e már vagy sem. De ha neked úgy esne jól, pepitában is szedhetnéd.
Ha viszont többfázisos tablettát szedsz, akkor lehet probléma.
Kérlek írd meg legalább a gyógyszer nevét, hogy érdemben tudjak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!