Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezelik ezt ennyire elcsúszva?
Az oldalon nagyon erősen azt látni, hogy amikor egy férfi elmeséli a tapasztalatait, kudarcait és amit a nőktől lát, azonnal ugranak és elkezdik szidni. Amikor az illető csak szidja a nőket, akkor érthető a dolog, de olyan helyzeteknél is ez van, amikor a férfiak teljesen normálisan írnak le negatív tapasztalatokat.
A legfurcsább a dologban, hogy sokszor nem is azt támadják a nők, amit az illető írt, hanem magát a hozzászóló személyét. Olyan extra dolgok is szoktak lenni, hogy teljesen mást húznak rá a válaszolóra, mint amit leírt. Örök érv a férfi véleményekkel szemben, hogy az illető incel. Teljesen mindegy, hogy mit írt, ha itt pár nőnek nem tetszik, az illető azonnal incel.
Egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy honnét gyűlt ide ennyi negatív nő, akik át sem gondolják, amit írnak és válaszolnak. Azt még érdekesebb látni, hogy 1-2 incel írja a szokásos hozzászólásaikat és rájuk többször annyi ilyen nő jut.
Úgy összességében, meg mintha a férfiproblémák nem is léteznének. Ha leírja mondjuk valaki, hogy alacsony, ezért nem nagyon talál barátnőt, akkor 2 mondattal lesöprik a nők az illető problémáját: Más alacsony is talál barátnőt és legyen önbizalma. Kész, ennyi szerintük a megoldás.
Hát, a valóságban azért elég sok alacsony férfinak szenvedés a csajozás. Ezt nőktől is simán hallottam. Átlagos a magasságom, sosem zavart, az edzéshez pont jók az arányaim, de még nekem is volt olyan, aki közölte, hogy bocs, alacsonyabb vagyok. Nem sértődtem be, de ha átlagos magassággal több ilyen nőbe is belefutottam, akkor miért gondolják, hogy az alacsony pasikért annyira odalennének?
Az önbizalom meg... Persze, jó, ha van, tud adni egy plusz dolgot, de ettől még önmagában senkinek sem lesz barátnője/barátja.
Ezzel szemben, ha egy nő nem akar társkeresőzni, élőben sem ismerkedne sehol, akkor simán megkapja a nőktől, hogy igen, neki milyen nehéz, a társkeresőn meg úgyis lúzer pasik vannak.
Olyat pedig nem is láttam, hogy nők arról írtak volna, hogy nekik bármi könnyebb lenne. Na, jó, néha szóba került, hogy szexet találni könnyebb nekik, de valamelyik nap már ebben a témában is csak azt a választ fogadták el, hogy nekik szexet találni is nehéz.
Szóval, engem 2 fő kérdés érdekelne:
- Miért van ennyi átgondolatlan, támadó nő itt?
- Akik ennyire nehezen látnak rá párkapcsolati problémákra és ennyire nincs bennük empátia, azok mégis mit szeretnének az oldalon csinálni? Mert hasznos válaszokat láthatóan nem akarnak adni. Ez csak stresszlevezetés nekik?
- Az itteni nők komolyan elhiszik, hogy nekik nőként tényleg minden nehezebb, mint a férfiaknak? Ennyire irreális nekik elhinni, hogy egyes dolgok esetleg a férfiaknak nehezebbek?
Elejét olvastam meg a vègèt.
Szerintem a felhasználók nagy többsége itt férfi.
Honnan tudod ,hogy a válaszadók nők, és többségük ilyen amit leírtàl?
Ezt mire alapozod?
Általában elég élesen látni, hogy kik a nők és kik a férfiak a válaszok tartalmából. Amikor jön 10 válasz és ebből 2 a nőkről ír negatívat, 8 pedig a férfiakról, akkor valószínűleg nem férfiből van több.
Továbbá, érdemes megnézni a pontozásokat. Ha egy nő beszól egy férfinek, akkor az mindig zöld. Ha egy férfi szól be egy nőnek, az mindig piros és sokszor 0% közeli. Persze, mondhatjuk, hogy a matematikai esélye megvan annak, hogy több a férfi, de azért legyünk szerintem reálisak.
Nő vagyok, rám itt sokszor azt hiszik férfi vagyok, amíg el nem árulom, hogy nő vagyok.
Többször láttam már más női felhasználó is járt így.
Innentől kezdve nem tudom te hogyan állapítod meg milyen nemű felhasználó ír választ, már ha külön ezt nem közli.
Rém egyszerű, meg kell nézni a kategória toplistáját, és látszik nagyjából.
A szinte mindig első helyezett jumpropequeen valószínű nem férfi felhasználó, meg a többi hasonló nevű, jellemzően női stílusú sem. Agyament módon itt szarják el a fél életüket a gyk-n, de azért megmondják a tutit a párkapcsolati életet illetően, gondolom hatalmas tapasztalattól fűtve.
Ritka az, amikor valaki a saját nemét támadja, maradjunk annyiban.
És főleg a nők csinálnak ebből hisztikérdést, pár elmebeteg már azt is személyes sértésnek veszi, ha egy férfi a fogyatékos barátnőjéről ír le valamit.
Nekem egy nő mondaná, mekkora sggfej pasija van, nyilván nem kezdenék rugózni a nememet illetően, hogy juj.
Azonkívül nem 1 nővel találkoztam társkeresőn, akik kizárólag azért regisztráltak, hogy bsztassák a férfiakat, a lehető legbunkóbb stílusban. Normálisan megszólítom, erre valami borzalmas patkány dolgot ír vissza....
Sok nő el sem képzeli, mennyi tuskó nő van, önmagukból indulnak ki, csak épp már nem veszik észre, szép csendben ők is ilyennél váltak.
Az mennyire egészséges, aki a toplistás helyezést meg a pontozást veszi alapul? Vagy aki 30 nap alatt 144! Kérdést ír ki?
Marha egyszerű: ha hülyeséget írsz ki, akkor lepontoznak meg leszólnak. Arról ki tehet, hogy ezeket jellemzően férfiak írják ki?
Nem tetszik? Töröld magad!
Rengeteg más fórum van, ahol úgy oszthatod az észt, hogy nem fog senki nullára pontozni, mert nincs pontozás. Mondjuk lehet, hogy a nők elleni uszítás miatt seperc alatt kivágnak, és nem tudsz újraregisztrálni másik e-maillel. De hát itt is csak arról van szó, hogy a nők a bunkók, szóval ez a veszély nem fenyeget téged, ugyebár.
Én abból gondolom, hogy a nők többen vannak, hogy vannak ezek a szavazások. Pl. "Nő vagyok, szerintem...", "Férfi vagyok, szerintem...".
Amúgy én két okot látok. Az egyik, hogy nem akarok egyedül felpontozni egy választ, amikor szerintem nem ír nagyobb butaságot, mint az előtte levő, aki zöld, mindketten csak szürkét kapnak tőlem, márha valamit akarok tenni. Ráadásul a sok negatív pontozás miatt alapból kisebb súllyal számít, ha valakit gyakran lepontoztak, tehát a férfiak szavazata alapból nem ér sokszor annyit, mint a nőké.
A másik, hogy néha én is hajlok rá, hogy egy férfiakat kicsit szídó kommentet fel, míg egy nőket kicsit szídót le pontozzak, ha amúgy félig-meddig értelmeset is ír.
A többiekről nem tudom mit tesznek, meg igyekszem figyelni rá, hogy ne legyek diszkriminatív, de nálam ez a két ok biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!