Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők férfiakat szokták "öregnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők férfiakat szokták "öregnek" érezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egy veled egykorú férfival kapcsolatban éreztél már olyat hogy "de hát mit akar tőlem, mennyivel idősebb", közben meg egykorúak vagytok.

Férfi szempontból nekem az tűnt fel hogy amíg 20-as és korai 30 -as voltam úgy max 33-35 éves koromig addig a velem egykorú nőknél természetesnek éreztem hogy lehetséges randi, párkapcsolat stb. ha éppen egyedülálló lennék.

Aztán fogalmam sincs miért mert nem tudatosan vagy rosszindulatból, de amikor 40 lettem és nők kifejezték felém hogy nyitottak lennének ismerkedésre, akkor furcsa módon idősebbnek kezdtem érzékelni őket és fura volt az egész, hogy dehát ezek az "öreg" nők mit akarnak tőlem? Pedig egy idősek vagyunk.

Nőként ti szoktatok ilyet érezni?

2021. dec. 16. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is is vagyok negyvenes nőként. Nagyon sok velem hasonló korú, vagy tőlem fiatalabb is, jóval többnek néz ki a koránál, nagyon papásak.

Kinézetre, fizikálisan és mentalitásban is fiatalabbnak tűnök a koromnál (azt mondják). A párom és a barátaim is mind fiatalabbak nálam.

... De igen, benne van a pakliban, hogy belül fiatalnak érezzük magunkat, és így kívülről is.

2021. dec. 17. 09:51
 12/19 anonim ***** válasza:
20 vagyok, de 15-16nak szoktak nézni, és mikor elém áll egy full szakállas pali, hogy ismerkedni akar, és kiderül róla, hogy alig 2 évvel idősebb nálam, na olyankor elgondolkodom, hogy mennyire kilengek a korombeliek közül. :D
2021. dec. 17. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Hm, itt a 30 as nők javarészt 10 évvel idősebb 45 éves hapsikkal vannak, szeretik a nők az idősebb pasikat. Persze csak azokat, akik menősek is (mármint utazni, kirándulni).
2021. dec. 17. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:

" itt a 30 as nők javarészt 10 évvel idősebb 45 éves hapsikkal vannak"

EZt meg honnan szeded? :)

Pont az ellenkezőjét írta egy nő pár kommentel feljebb, vagyis hogy fiatalabb nála a pasija :D

2021. dec. 17. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:

"Nem a külsejük miatt, hanem amiatt, hogy a lelkük már nem volt fiatalos, s így nem éreztem, hogy egy hullámhosszra tudnánk kerülni. "

Én ezt magamnál fiatalabb férfiaknál is szoktam érezni. Olyan, mintha ők lennének az idősebbek, pedig nem.

Másfelöl, egyik nagynénémet fiatalosabbnak tartom sokkal, mint a nála 12 évvel fiatalabb másik nagynénémet. Érdekes dolgok ezek.

2021. dec. 17. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Pont az ellenkezőjét írta egy nő pár kommentel feljebb, vagyis hogy fiatalabb nála a pasija :D

Egy a 10 ből. Maradjunk annyiban, hogy 5/4 nő idősebb pasikkal van komoly kapcsolatban. Na nem 20 évvel idősebbel (bár sok olyat is tudok), de nem is fiatalabbal, ami ritka.

2021. dec. 17. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
A statisztikai átlag 3 év házasságoknál. Ez tény. A többi a képzeleted.
2021. dec. 17. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:
17. Legtobbszor +5 vagy +7 ig bezarolag.
2021. dec. 17. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Max. akkor szoktam öregnek érezni, ha viselkedésre, külsőre öregesek (pl. 32 éves nőként van olyan 38 éves férfiismerősöm, aki simán kinéz 55 évesnek, mert olyan durván ráncosodik és ereszkedik a bőre, és emellé viselkedésre sem egy fiatalos típus... na, őt magamhoz képest öregnek éreztem).
2021. dec. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!