Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők férfiakat szokták "öregnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők férfiakat szokták "öregnek" érezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egy veled egykorú férfival kapcsolatban éreztél már olyat hogy "de hát mit akar tőlem, mennyivel idősebb", közben meg egykorúak vagytok.

Férfi szempontból nekem az tűnt fel hogy amíg 20-as és korai 30 -as voltam úgy max 33-35 éves koromig addig a velem egykorú nőknél természetesnek éreztem hogy lehetséges randi, párkapcsolat stb. ha éppen egyedülálló lennék.

Aztán fogalmam sincs miért mert nem tudatosan vagy rosszindulatból, de amikor 40 lettem és nők kifejezték felém hogy nyitottak lennének ismerkedésre, akkor furcsa módon idősebbnek kezdtem érzékelni őket és fura volt az egész, hogy dehát ezek az "öreg" nők mit akarnak tőlem? Pedig egy idősek vagyunk.

Nőként ti szoktatok ilyet érezni?

2021. dec. 16. 21:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Hogy mi?
2021. dec. 16. 21:47
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Én fordítva. 28 vagyok, és a velem egykorú "férfiakat" fiatalabbnak érzem magamnál. Szóval magamat érzem öregnek hozzájuk.
2021. dec. 16. 21:50
 3/19 anonim ***** válasza:
57%

Hát én eléggé vegyes választ tudnék adni... sok mindentől függ, hogy éppen "öreges" vagy "fiatalos" kisugárzása van valakinek.

Van egy olyan férfi ismerősöm, aki néha kicsit "idősebb"-nek érződik, mint ahány éves (még csak 38 éves, de fura kisugárzása van.) 5 és fél éve nem bírom kiismerni. Nem tudom megunni a közelségét.

Van olyan 61 éves férfi ismerősöm is, aki nem hajlandó elismerni, hogy már az "öregedés" időszakába lépett. Egyre nehezebben jár, magába roskad, az arca barázdásodik erőteljesen stb.

Mégis kikéri magának, ha próbálok segíteni a villamoson felállni neki az ülésről. Aztán csak megköszöni... elismeri, hogy fáradt. Jólesik neki a törődésem - legalább egy rövid időre.

2021. dec. 16. 21:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul. De ez az illető személyétől függ. Két ugyanannyi idős ember is lehet lélekben évtizeddel eltérőnek érződő is.
2021. dec. 16. 22:28
 5/19 anonim ***** válasza:
igen pedig csak 24 vagyok
2021. dec. 16. 23:14
 6/19 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Idősebb korban inkább. Anyu osztálytalálkozós képein látom, hogy 40 felett elég erős a szórás ilyen szempopntból. Külsőre és gondolkodásban is. Szóval igen, könnyen előfordulhat, hogy öregesnek tartja magához.
2021. dec. 17. 00:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez van akkor, amikor nem fogadod el a saját öregedésed és nem veszed észre. Nyugi, az emberek jelentős része így van ezzel Mindenkit öregnek lát, csak magát nem :D De mások persze nem úgy látják, ahogy ő magát.
2021. dec. 17. 00:07
 8/19 anonim ***** válasza:
#3: Azért egy 61 évest sértő felsegíteni az ülésről, hacsak nem nyilvánvalóan beteg vagy balesete volt.
2021. dec. 17. 00:08
 9/19 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló: igen, fáradt az a 61 éves ember. Nagyon sokat dolgozik szellemileg és az eléggé le tud fárasztani mindenkit.

Engem még megtanítottak másokkal udvariasnak, előzékenynek lenni - ha rászorulókkal van dolgom.

Azonkívül gyakran van gond a szívével is és a tüdejével is. (Amióta ismerem közelebbről, azóta többet tudok az egészségi állapotáról.)

2021. dec. 17. 00:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Férfiként velem is gyakran megtörtént, hogy körülbelül egykorú nőket túl idősnek éreztem magamhoz. Nem a külsejük miatt, hanem amiatt, hogy a lelkük már nem volt fiatalos, s így nem éreztem, hogy egy hullámhosszra tudnánk kerülni. A belső öregedés éppúgy nem egyforma sebességű az emberekben, mint a külső. Nőknél tapasztalataim szerint gyakran előfordul a hirtelen öregedés, amikor valaki beletörődik a sorsába, például mikor nem érzi már jól magát egy kapcsolatban, de a született gyerekek iránt érzett felelősség miatt inkább a párjával marad. Ha ez az átalakulás egyszer végbemegy valakiben, akkor nemigen fordul már vissza, akkor sem, ha a körülmények megváltoztak, pl. válás után sem.
2021. dec. 17. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!