Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig lehet húzni az intenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet húzni az intenetes ismerkedést? Úgy értem, mennyi idő után érdemes felvetni, hogy ideje lenne találkozni?

Figyelt kérdés

Én három hete tolom ezt egy lánnyal, de én már kezdem úgy érezni, hogy ez, hogy csak messengeren csevegünk, kezd elfáradni. Szívesen ajánlanék neki egy közös programot így első személyes tali alkalmával, de tartok attól, hogy kosarat kapok már akkor, amikor ezt felvázolom neki.

Vagy hogy csináljam?

2021. dec. 15. 21:03
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írd azt hogy nem akarod erőltetni, mert látod, hogy sose ér rá, de te nyitott vagy egy talira, és ha ő is akkor szóljon.

Ezzel magadat is megnyugtattad, nem zaklatod, és nyitva hagysz egy ajtót,és ha akar,akkor jelentkezik, ha meg nem, akkor nem.

2021. dec. 23. 16:16
 42/42 A kérdező kommentje:
Ez így ebben a formában jól hangzik. Köszönöm a tanácsot. :)
2021. dec. 23. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!