Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet húzni az intenetes ismerkedést? Úgy értem, mennyi idő után érdemes felvetni, hogy ideje lenne találkozni?
Én három hete tolom ezt egy lánnyal, de én már kezdem úgy érezni, hogy ez, hogy csak messengeren csevegünk, kezd elfáradni. Szívesen ajánlanék neki egy közös programot így első személyes tali alkalmával, de tartok attól, hogy kosarat kapok már akkor, amikor ezt felvázolom neki.
Vagy hogy csináljam?
17
Nem 3 hét, az valóban kicsit sok, de az 1-2 nap az eszeveszett rohanás, a "fel sem fogom mi történik", még végiggondolni a dolgokat sem lehet ennyi idő alatt - hideg fejjel. Én utálom a rohanást, mert az kapkodás és olyan lóhalálában habitus.
De én a rohanó tömegben is általában sétálok. Nem értem miért rohan mindenki úgy, mint akiket kergetnek.
Forralt bor, tea meg ilyenek vannak, korcsolyapálya nincs. :)
De basszus, rohadtul félek az elutasítástól. :D
:)
Talán holnap rákérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!