Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig lehet húzni az intenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet húzni az intenetes ismerkedést? Úgy értem, mennyi idő után érdemes felvetni, hogy ideje lenne találkozni?

Figyelt kérdés

Én három hete tolom ezt egy lánnyal, de én már kezdem úgy érezni, hogy ez, hogy csak messengeren csevegünk, kezd elfáradni. Szívesen ajánlanék neki egy közös programot így első személyes tali alkalmával, de tartok attól, hogy kosarat kapok már akkor, amikor ezt felvázolom neki.

Vagy hogy csináljam?

2021. dec. 15. 21:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem kapsz kosarat, akkor örökké fogsz vele messengerezni ?

Férfinek nagyon Lolita vagy kérdező 😆

2021. dec. 15. 21:37
 12/42 anonim ***** válasza:
97%

9.

Valóban, élőben, de 1-2 nap után? Ez rohamtempó, amit még azoknál megértek, akik a szexre hajtanak, de a többiek? Hová a nagy rohanás? 1-2 hét után már rendben, de 1 napos rövid levelezés még szinte az alkalmi ismerős kategóriát is alig-alig éri el.

A másik ami miatt ritkán is van 1-2 nap utáni találkozó, hogy általában mindkét fél dolgozni jár és egyéb kötelezettségei is vannak, így akkor érdemes menni, ha annak reálisan értelme is van.

2021. dec. 15. 21:39
 13/42 anonim ***** válasza:
94%

11.

Abban sincs semmi, szép barátság lehet belőle, amit manapság valamiért mindenki elfelejt, és csak a szex körül forog szinte mindenkinek a gondolkodása. Ami legitim, csak kicsit beszűkült...

2021. dec. 15. 21:40
 14/42 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

#12 Nem rohamtempó, ha meg van a közös szimpátia és rendszeres az üzenetváltás és találkoztok, és mondjuk előtte még beszéltek telefonon is. 1 nap után elhívni valakit és 1 nap után találkozni valakivel nem ugyanaz. 1 nap után is el lehet hívni valakit és megbeszélni egy időpontot egy alkalmas napra, ami lehet akár 3-4 nap múlva is, addig meg nyilván úgyis beszélnek még közben telefonon.

De én pl. 1-2 nap beszélgetés után el tudom dönteni valakiről, szimpatikus-e vagy nem.

Személyesen fél óra után is.

Mennyivel különb az, hogy valakivel összefutsz egy rendezvényen, beszéltek egy órát és ott hív el randira pl?

2021. dec. 15. 21:43
 15/42 anonim ***** válasza:
75%

14.

Az is rohamtempó, bár ilyen helyeken "egy kávéra meghívás" szokott elsőre történni, ami elvileg nem randi. Maximum, ha összejönnek, akkor utólag annak lehet nevezni.

1 nap után... Az egynapos levelezések sokszor nem is folytatódnak másnap. Egy társkereső oldalon még megértem ezt a sebességet, de csak úgy spontán 1 nap után, egy ismeretlennel találkozni, ezért utazni és azt állítani, hogy ennyi idő után már kiismerte annyira, hogy megítélje a teljes személyiségét...

2021. dec. 15. 21:49
 16/42 anonim ***** válasza:
82%

2-3 nap chat után kérném, hogy telefonon beszéljünk. 2-3 nap telefonos beszélgetés után jönne a személyes találkozó

te messze túltoltad a 3 héttel

2021. dec. 15. 21:51
 17/42 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

#15 Utazni nem utaznék, de azonos városban nem látom értelmét tökölni, most beszélgetek valakivel 1-2 napot, aztán beszélek vele facetime-on mondjuk egy órát, szimpatikus, akkor mit pazaroljam az időmet 3 héttel? :D

Én 3 hét után, ha valaki el se hív ennyi idő alatt, már rég leépítettem volna, kivéve akkor, ha nagyon messzire lakik.

2021. dec. 15. 21:56
 18/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szóval azt mondjátok, hogy itt az idő? Én is a karácsonyi vásárra gondoltam, hogy elsétálhatnánk megnézni.

2021. dec. 15. 21:59
 19/42 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
#18 IGEN hívjad el, ha szimpatikus :D
2021. dec. 15. 22:00
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Az nem túl tolakodó és hangulatos. 1#
2021. dec. 15. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!