Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feministák általában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministák általában miért preferálják a más rasszokkal való szexuális kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Akiket ismerek feministákat nekik mindnek néger, arab, roma, indiai férjük, barátjuk van.

2021. dec. 15. 06:59
1 2 3 4 5
 21/49 FoxtrotLidérc ***** válasza:
86%
Feltéve, hogy nem preferenciák mentén választják az adott személyek... Lehet benne egyfajta lázadás, fricska a hazai férfiak xenofób részének irányába. De mondjuk csak ezért összejönni valakivel... Hát semmiképpen nem gusztusos dolog.
2021. dec. 15. 10:36
 22/49 anonim ***** válasza:
86%
Lehet elolvastak itt 1-2 kérdést és úgy gondolták ha ilyen a magyar pasik felfogása, jobb lesz külföldön keresni a boldogságot
2021. dec. 15. 10:40
 23/49 anonim ***** válasza:
24%

23.-ra.

Miért, milyen a magyar pasik felfogása?

2021. dec. 15. 10:44
 24/49 anonim ***** válasza:
82%
Nem általánosítok, mert magyar párom van és tudom hogy nem ez a színvonal az átlag ami itt zajlik, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdések nem hozzák meg a nők kedvét hogy itthon keressenek maguknak párt.
2021. dec. 15. 10:47
 25/49 anonim ***** válasza:
14%

25.-re.

Amiket itt a Gyakori nőktől olvasok válaszokat, nos lassan kezdem érteni az incel és már lassan a homi srácokat is! :(

2021. dec. 15. 10:51
 26/49 anonim ***** válasza:
89%
Jólvan :D Nem kell egyből rákontrázni, nekem nincs bajom a férfiakkal csak nevetségesek ezek a kérdések
2021. dec. 15. 10:53
 27/49 anonim ***** válasza:
80%
Előbb lennék nővel heteró nőként, mint ilyen kérdezőfélékkel. Most akkor rájuk is irigyek lesztek? Ja eddig is azok voltatok
2021. dec. 15. 11:05
 28/49 anonim ***** válasza:
88%

nem preferaljak, de altalaban aki feminista, az minden mas mas teren is sokkal elfogadobb, nyitottabb. egy feminista tuti nem lesz rasszista vagy homofob, tehat naluk nem kizaro tenyezo, ha a pasi/no mas rasszba tartozik, de nem kifejezetten oket preferaljak. inkabb azt mondanam, nem preferalnak senkit, mindenkit ugyanolyannak tekintenek.

amugy erdekes, hogy az mondjuk nem zavar, ha egy nemet vagy holland csavoval van egyutt?

2021. dec. 15. 11:37
 29/49 anonim ***** válasza:
21%

Én férfiként soem értettem a rasszistákat. Én sem vetem meg az afrikai nőket.

De komolyan, mi a baj velük?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 15. 11:51
 30/49 anonim ***** válasza:
88%
Nyomj már ide valami kutatást/statisztikát erről, mester.
2021. dec. 15. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!