Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik az idősebb pasikat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik az idősebb pasikat kedvelik, mennyire preferálják az olyan kapcsolatot, ami nem a szexen alapul?

Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Akkor a pénzen.
2019. dec. 27. 07:16
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Ha csak nem dugópartneted van, akkor alapjáraton nem csak a szexre épül, de az eh nagyon fontos eleme, bárki bármit mond.

Ha az nem jó a két fél között, akkor nem fognak sokáig együtt maradni. Ez független attól, hogy milyen idős a másik.

De ha érdek kapcsolat, akkor persze, működhet, mert nincs semmi érzelem.

2019. dec. 27. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak az olyat preferálom ami az érzelmeken alapul.
2019. dec. 27. 17:44
 4/8 Azuralkodónő válasza:
34%
csakis kizárólag Cukor apu 70 és a halál között!
2019. dec. 27. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdés összefüggést érzékeltet az idősebb pasik és a csökkenő szexuális vágy között. De miért? Akik a fiatalabb pasikat kedvelik, mennyire preferálják az olyan kapcsolatot, ami nem a szexen alapul?
2019. dec. 28. 08:11
 6/8 anonim válasza:
55%
Timi te vagy az?
2019. dec. 30. 08:48
 7/8 Choler ***** válasza:
61%

Nekem volt kapcsolatom ami fiatalabb lánnyal volt,azaz én voltam az "idősebb pasi".

Sokan fikázzák az ilyen kapcsolatokat,hogy csak a pénz,vagy csak mert egy fiatal csajt akar dugni...

Persze ilyen is van,de az nem kapcsolat,és a lányon is látni,nem a személyisége miatt vannak vele...

Nos...igaz,hogy a külső megfog,mert vamire felfigyel az ember,ami megtetszik,és arra gondol ugye,hogy "de lenyalnám a bugyit róla".És ha látja,hogy a társasága nincs a lány ellenére,akkor beszélgetni,ismerkedni kezd vele.Az én esetemben is hasonlóan alakult.És persze a vágy méginkább nőtt,hogy minden módon az enyém legyen.Neki persze el kellett fogadnia,hogy már nem vagyok tini fiú,fontos a szex is,és nem fogok várni hónapokat amíg sor kerül rá.

Pár nap után megtörtént (a napokat szinte teljesen átbeszélgetve ismerkedtünk).És bár fontos a szex (nagyon is),ő is megértette,hogy kell az is,hogy legyen személyisége,érdekelje sok minden,és így bármiről lehessen vele beszélgetni is.Mert igazán tartalmasan csak ezekkel együtt lehet egymással időt eltölteni.A kapcsolatunk hosszú évekig tartott,tovább mint barátnői kis kapcsolatai a pasikákkal,és nem egy be is próbálkozott...

Elmondása szerint nagyon jól esett neki,hogy egy férfi igazán figyel rá is,az ágyban meg megtudta mi az igazán jó szex...

Szóval pasi oldalról nézve csak szex nem működne,de egy valódi,tartalmas kapcsolat sok szex-el igen.

2019. dec. 31. 09:33
 8/8 Homolya válasza:
0%
Minden az aranyról és a baszásról szól. A többi csak üres duma és érzelgősség.
2019. dec. 31. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!