Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministák általában miért preferálják a más rasszokkal való szexuális kapcsolatot?
Lehet azért, mert értelmesebbek mint a magyar pasik.
Nekem nem jönnek be a négerek, de van pár néger barátom és másabbak mint a magyarok. Nem rámenősek, nem 2 lábon járó puncinak nézik a nőket, lehet velük beszélgetni, megértik hogy a barátság az csak barátság stb.
Mert a kérdező általánosít, és mert a más rasszból választó nőket automatikusan feministának titulálja.
AMúgy nem értem, mi a baja egyeseknek azzal, hogy egy nő nem másodrendű állampolgárnak sorolja be magát.
Nem tudom, te hol élsz, kérdező, de Magyarországon baromira nem elterjedtek a kevert kapcsolatok.
Az meg ne zavarjon már, milyen rasszhoz tartozik egy nő párja. Nőismerőseim zömének egyébként magyar párja van, úgyhogy megnyugodhat általánosító kis lelkecskéd: A gonosz nők egyelőre nem ítélték halálra a "fehérheteroszexuálisnormálissrácokat". :)
20
Nem az igazság és nem a megoldás érdekli őket. Nem egyedül kellene megrohadniuk, ha így lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!