Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Miért kamuztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Miért kamuztok tinderen magatokról, ha komolyat kerestek? Story lent

Figyelt kérdés
Mire jó ez, talán azt hiszitek nem derülnek ki a dolgok? Tinderen ismerkedtem egy pasival, előadta magát, hogy ő ilyen olyan vezető egy cégnél, meg ő mekkora milliós bevételeket hoz a cégnek. A Corvinuson tanult, saját autója van és lakása a belvárosban, meg hogy ő celebekkel szokott kávézni, stb. Nem vagyok aranyásó, de kíváncsiságból elmentem a randira. Hát egy szakadt régi autóval jelent meg, igaz, elegánsan inget vett fel, de egy kamu rolex óra volt rajta ami még csak nem is működött. Végig dumált magáról, engem nem is kérdezett. Ja és elmondta, hogy ő úgy értette hogy vezető, hogy műszakvezető egy gyárban. A celebes dolog meg az volt, hogy amikor kávézni volt, akkor messziről látta az illetőt. A lakás sem az övé, hanem a tesójával közös akivel együtt lakik. A corvinusból meg kicsapták mert nem járt be az órákra, mert ő “hasznosabbnak” látta, ha inkább dolgozik és lesz pénze… És ez nem kamu, ez tényleg megtörtént… Persze nem így mondta el a dolgokat, csak én bele-belekérdeztem dolgokba, ha már úgyis végig magáról beszélt… Az ilyen ember komolyan mire számít??
2021. dec. 14. 14:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
29. Ne értetlenkedj szándékosan. Nyilván nem erre az esetre gondoltam, hanem amikor a dolog kitart legalább pár hétig/hónapig. Amikor már van csók, szex, akár elkezd kialakulni egy kapcsolat is.
2021. dec. 14. 21:18
 32/45 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk ha tele is lennék pénzzel, direkt a szarabbik szaladgálós kocsimmal mennék randira, ne a pénzemért akarjon kúrni velem, bár nem is kérkednék előre sem, és közben sem azzal hogy mim van otthon.
2021. dec. 14. 21:54
 33/45 anonim ***** válasza:
#31 Ja mert biztos nem esik le neki hamarabb, hogy kamu az egész.
2021. dec. 15. 01:37
 34/45 anonim ***** válasza:
33. Még egyszer: A kérdező esete speciális, amikor látszik valaki bénán hazudik alapból, aztán az első alkalommal kb. le is buktatja magát. A legtöbben úgy kamuznak, hogy nem hazudják le a csillagokat is az égről Háry János módra, mint a kérdező randipartnere. Tudni kell a hihetőség határain belül hazudni és ez a képessége azért több embernek van meg, mint ahánynak nem.
2021. dec. 15. 05:56
 35/45 A kérdező kommentje:
Azért durva, hogy itt is megy a “bíztatás”, hogy társkeresőn hazudjon is a pasi, csak okosan… Hogy másképp nem lenne esélye? Hát az nagy baj. Akkor sürgősen változtatnia kellene vagy a saját életén vagy azon amit/akit keres (miért is nem próbálkozik olyan nőnél akiről nem sikít, hogy magas fenntartású nő? jaaa mert a saját kategóriájának megfelelő nő az nem kell, akkor miről beszélünk?). Aztán egymásba szeretnek, eltelik X idő és amikor kiderülnek a dolgok hogy ebben is meg abban is hazudott, az milyen már?? Ez kihasználás…
2021. dec. 15. 08:39
 36/45 anonim ***** válasza:
43%
Az is kihasználas hogy te magasan tartatod fenn magad a pasikkal, te szerencsétlen.
2021. dec. 15. 08:47
 37/45 anonim ***** válasza:
45%

Az a helyzet aranyásókám, hogy azért kényszerülnek hazudni, mert alapesetben a te fajtádnak SENKI sem elég jó, és sajnos a te fajtádból egyre több van, aki annyira sokra tartja magát.

De ez is kettős mérce, mert te elvárod hogy modellpasi jöjjön a randira 20 millás kocsival, nagyon menő melója legyen satöbbi, miközben neked az a véleményed hogy egy pasinak ne legyenek igényei, ha meg átlagos akkor főleg nem és fogadja el hogy SZERINTED neki kizárólag a foghíjas, lógóseggű, dagadt anyukák járnak.

2021. dec. 15. 10:30
 38/45 anonim ***** válasza:
0%
Belőle is az lesz, mikor alfa özveggyé válik :)
2021. dec. 15. 11:13
 39/45 A kérdező kommentje:
Fu de sokan magukra ismertek 😀😀 Azért mert találkoztam egy pasival, akiről tudtam hogy kamuzik, nem értem miért lettem aranyásó 😂😂 savanyú a szőlő, hogy személyeskedtek?
2021. dec. 15. 11:36
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

Biztos nagyon magamra ismertem azután hogy leírtam hogy őszinte adatlappal, ami nem menőnek van hazudva, nulla matchem van. :D :D

Csak pontosan tudom milyenek vagytok, és mi kellene a sikerhez, de nincs energiám tinderen végigvinni a menőnek hazudom magam vonalat, mert valami normálisabbat keresnék mint alkalmi testnyílásba élvezést. :D

De úgyis azt fogsz hinni amit hinni szeretnél. :D

2021. dec. 15. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!