Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Miért kamuztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Miért kamuztok tinderen magatokról, ha komolyat kerestek? Story lent

Figyelt kérdés
Mire jó ez, talán azt hiszitek nem derülnek ki a dolgok? Tinderen ismerkedtem egy pasival, előadta magát, hogy ő ilyen olyan vezető egy cégnél, meg ő mekkora milliós bevételeket hoz a cégnek. A Corvinuson tanult, saját autója van és lakása a belvárosban, meg hogy ő celebekkel szokott kávézni, stb. Nem vagyok aranyásó, de kíváncsiságból elmentem a randira. Hát egy szakadt régi autóval jelent meg, igaz, elegánsan inget vett fel, de egy kamu rolex óra volt rajta ami még csak nem is működött. Végig dumált magáról, engem nem is kérdezett. Ja és elmondta, hogy ő úgy értette hogy vezető, hogy műszakvezető egy gyárban. A celebes dolog meg az volt, hogy amikor kávézni volt, akkor messziről látta az illetőt. A lakás sem az övé, hanem a tesójával közös akivel együtt lakik. A corvinusból meg kicsapták mert nem járt be az órákra, mert ő “hasznosabbnak” látta, ha inkább dolgozik és lesz pénze… És ez nem kamu, ez tényleg megtörtént… Persze nem így mondta el a dolgokat, csak én bele-belekérdeztem dolgokba, ha már úgyis végig magáról beszélt… Az ilyen ember komolyan mire számít??
2021. dec. 14. 14:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
11%
20# elég 1 megfelelő ember lepipáznia és kész a jó állás.
2021. dec. 14. 16:39
 22/45 anonim ***** válasza:
80%
#21 Aztán aki tisztességesen jutott feljebb, arról is azt mondjátok, hogy lepipázta a megfelelő embert. Véletlenül se a korrupt munkáltatót hibáztasd, aki kivételezik.
2021. dec. 14. 16:52
 23/45 anonim ***** válasza:
34%
22. A lepippantó is ugyanolyan felnőtt ember. A pippantáshoz két ember kell. Én nem fogom gyerekké degradálni a nőket, azt mondani ők nem felelősek a saját döntéseikért. Természetesen mindketten hibásak.
2021. dec. 14. 17:00
 24/45 anonim ***** válasza:
53%

Jaj, sok filmet néztek.

A pippantás nem úgy van az életben, hanem mondjuk olyanról tudok, hogy: csaj dolgozik közszférában potom pénzért, aztán elcsábítja a jól kereső IT-s srácot, és hopp, "véletlenül" fél évre rá csakhogy nem felveszik ahhoz a céghez 3-szor annyi zsetonnal.

2021. dec. 14. 17:11
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

18

Az incelezés kapcsán érzem ugyanezt, kivéve amikor olyanra mondják aki "felvállaltan" tagja az ottani agymosodának és nem csak úgy, sértésként.

2021. dec. 14. 17:12
 26/45 anonim ***** válasza:
34%
Na pont ezért lehetetlenül el a párbeszéd, mert a nők átmennek abba, hogy ők sem hibásak és ugyanazt csinálják, mint a férfiak, hogy saját magukat védik. Pl. a 23-as válaszban azt írták, hogy mindkét fél hibás. És ez is ugyanúgy lepontozást kapott, hiába nem azt írták a "nők a hibásak", de a mindenkiben a nők is benne vannak és a nőket nem lehet hibáztatni. Vagy a férfiak hibásak teljesen, vagy senki.
2021. dec. 14. 17:23
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet hogy a mai csajok az ilyen dumát megeszik, meg szervízben van a menőkocsi, és ez egy kölcsönxar. :D :D

Én meg ha kiírom hogy bocs de 30 éves autóim vannak, és nem vagyok tele zsével, de iszonyat értelmes vagyok, és baromijófej, de nem egy tenyésztett díszfax.. akkor nulla match. :D :D

2021. dec. 14. 19:09
 28/45 anonim ***** válasza:
55%
Ha hazudsz legalább egy pici esélyed van valamicske intimitásra, mielőtt kiderülnek a dolgok. Ha őszinte vagy, akkor egyáltalán nincs esélyed semmire. Ennyi az oka.
2021. dec. 14. 19:15
 29/45 anonim ***** válasza:
67%
K.rva nagy intimitás valakivel másfél órán át beszélgetni.xD
2021. dec. 14. 20:31
 30/45 anonim ***** válasza:
40%

29.

Ha ügyesebben hazudott volna, akkor lett volna több is. Rosszul hazudott és túl nagyokat, amiket nem lehet kidumálni, vagy álcázni. Majd tanul belőle. A hazudozás első szabályainak egyike, hogy sose hazudj túl nagyot, vagy olyat amit minimális utánanézéssel cáfolni lehet...

2021. dec. 14. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!