Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már köztetek olyan, aki minőségi képekkel érdemleges sikert ért el tinderen?

Figyelt kérdés

Én egy hónapig nyomorogtam ott, összesen hét lájk és 1 match volt (nyilván vissza se írt).. mindenhol azt olvastam, hogy minőségi képekkel drasztikusan emelkedik a lajkok és match-ek száma.. megérné egy profi fotósnak fizetni (25000), vagy pénzkidobás? ( Mint a gold vagy a platinum)

Szeretném azt hinni hogy azért Quasimodotol egy fokkal jobban nezek ki.. viszont nagyon nehéz ezt az egész tinder dolgot nem magamra venni.

Redditen azt mondták, hogy lenne eselyem, csak nem ilyen hasznavehetetlen képekkel..

[link]

2021. dec. 13. 18:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
55%
Öööö... szerinted egy képről leolvasható, hogy szórakoztató partner vagy? Meg hasonlók.
2021. dec. 13. 20:34
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúként írok, nagyjából egyetértek az előttem szólókkal.

Valóban a harmadik a legjobb ezek közül, de én azt sem raknám ki.

Anno nekem is szar képeim voltak (pl. szelfik), de fogtam a legjobb outfitjeimet és csaj ismerősöm lőtt rólam képeket. Nem öltönyös, nem műtermi kepek, hanem természetes környezetben, nem feszengve készültek.

Az alábbiakat tudom tanácsolni:

- Ne tölts fel szelfiket

- legyen egészalakos képed

- más fotózzon téged, ez összefügg az első kettővel

- legyen önazonos (ez elég bullshit szagú, tudom, de ha jól érzed magad miközben fotóznak, az a végeredményen is látszani fog)

- kérj nyugodtan visszajelzést lányoktól főként, akik őszintén elmondják a pozitív és negatív dolgokat is

- nem kell műterem, öltöny meg más faszs.g. De a melegítő és rövidgatyó is felejtős.

Én nagyjából így értem el sikereket (nem érdekelt hogy sok a matchem, mert egy normális csajra vágytam ebből a rettenetből, ami sikerült is). Hajrá! Lehet ebből bőven többet kihozi.

2021. dec. 13. 20:37
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

A kozepso ketto jo

A tobbi nem

Nekem semmi bajon a sorttal vagy rovidnadraggal nem ertem miert ne lehetne ilyen kep fent.

Legyen egy kozeli meg amin mosolyogsz

En spec nem szeretem a profi kepeket, ha az van fent akkor kuka a pasi 🙂

2021. dec. 13. 20:38
 24/41 anonim ***** válasza:
76%
Igen, több esélyed lenne. Nem vagy csúnya, csak egy kicsit igénytelen. Az öltözékeden változtass. Vegyél fel egy inget, valamit csinálj a hajaddal, borotválkozz meg, és csinálj pár műtermi képet. Több sikered lesz, mint így.
2021. dec. 13. 20:41
 25/41 A kérdező kommentje:

21/23: így már értem.

Köszönöm mindenkinek, most már egyértelműen látom, hogy a stílus (hiánya) a baj. ;)

2021. dec. 13. 20:47
 26/41 A kérdező kommentje:

24/25: azt hittem a szakáll menő hipster meg minden.. nem?

Anélkül 21-nek néznek (vagy az még jobb?)

2021. dec. 13. 20:48
 27/41 Miss Endzsi ***** válasza:
A második kép alapján próbáld ki a profi fotózást, jól fog állni.
2021. dec. 13. 21:04
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

szemuveged csereld le kontaktlencsere, hajad zselezeset felejtsd el es vegyel par normalis cuccot, mert amugy nem vagy csunya, inkabb atlag.

a masodik kep teljesen jo kb, csak ne pont melegitoben lennel rajta, egy farmer siman megtenne. nem kellenek profi kepek, csak ne az 1.hoz hasonlo homalyos gagyi tukorszelfik.

2021. dec. 13. 21:18
 29/41 A kérdező kommentje:
28/28: a zselevel mi a baj? Túl 2002?
2021. dec. 13. 21:31
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
29: pontosan! es nem is all jol, siman elhagyhato. nem ertek a ferfi frizurakhoz, se van olyan wax vagy akarmi, ami formaz, de nem lesz tole kemeny zselezett hatasu a hajad. nezz korul drogeriakban.
2021. dec. 13. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!