Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már köztetek olyan, aki minőségi képekkel érdemleges sikert ért el tinderen?

Figyelt kérdés

Én egy hónapig nyomorogtam ott, összesen hét lájk és 1 match volt (nyilván vissza se írt).. mindenhol azt olvastam, hogy minőségi képekkel drasztikusan emelkedik a lajkok és match-ek száma.. megérné egy profi fotósnak fizetni (25000), vagy pénzkidobás? ( Mint a gold vagy a platinum)

Szeretném azt hinni hogy azért Quasimodotol egy fokkal jobban nezek ki.. viszont nagyon nehéz ezt az egész tinder dolgot nem magamra venni.

Redditen azt mondták, hogy lenne eselyem, csak nem ilyen hasznavehetetlen képekkel..

[link]

2021. dec. 13. 18:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
3%

#10: " nem, ha nem akarnék változni, eleve nem posztoltam volna ide"

Akkor miért gúnyolódsz? Lásd pl.:

"Jo, akkor milyen ruha engedélyezett? Öltöny?"

Ez eléggé undorító megnyilvánulás volt tőled.

2021. dec. 13. 19:48
 12/41 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az ilyen 20 éves plazacica picsakra hajtok, azokat eleve x-elem, mert náluk nyilván esélyem nincs, 22 felett szivezek csak és a normalisabbakat
2021. dec. 13. 19:49
 13/41 A kérdező kommentje:
Ne viccelj már, mi az undorító ezen? Ez egy kérdés volt.. undorító az lett volna, ha a képek között a f$szomrol is van egy..
2021. dec. 13. 19:50
 14/41 anonim ***** válasza:
35%

11#

Mégis mi a franc volt az undorító ebben?

Szerintem ez a hozzáállás részedről ami igazán undorító

2021. dec. 13. 19:51
 15/41 anonim ***** válasza:
6%
Oké, csá, maradjatok magatoknak.
2021. dec. 13. 19:54
 16/41 anonim ***** válasza:
74%
Ezek nem zsákucák? Nem vagy Quasimodo, de fiatalkori Paul Newman se. Itt a kedvességed, imtelligenciád, bármi más sem nyilvánul meg.
2021. dec. 13. 19:59
 17/41 harebell ***** válasza:
100%
Nincs baj a külsőddel, viszont tényleg jobb képekre van szükséged (nem feltétlenül profi fotós által). Az első és utolsó képet felejtsd el, nem jó minőségű képek, nem előnyösek és az arckifejezésed is furcsa. A melegítős szvsz nem olyan rossz, de valahogy ott sem túl nyílt és magabiztos a kisugárzásod. A harmadikon sokkal fiatalabbnak tűnsz, talán csak az arcszőrzet hiánya miatt, de mivel a szemedbe süt a nap és hunyorogsz, az se a legelőnyösebb :D Új képeknél a kép minőségére, a fényekre, a testtartásodra és az arckifejezésedre figyelj oda. (Ez csak a képekre vonatkozik, abba én most nem megyek bele, hogy a hajadon vagy a ruháidon pl kell-e változtatni.)
2021. dec. 13. 20:06
 18/41 anonim ***** válasza:

Töröld meg a kamerát, mert nagyon homályos. Először fel se tűnt, hogy 8T-s Redmid van, nekem 7-es van, de sokkal jobb a kamerája.

A harmadik képen jól nézel, a többi nem tetszik.

2021. dec. 13. 20:07
 19/41 anonim ***** válasza:
12%
Béta külső. Csúnyább csajoknál próbálkozz.
2021. dec. 13. 20:12
 20/41 A kérdező kommentje:
16/19: az hogy értendő hogy ezek nem nyilvanulnak meg?
2021. dec. 13. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!