Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ennyire nem éri meg hűségesnek lenni?
Volt egy barátnőm, hosszú kapcsolat volt. Végig hűséges voltam hozzá, pedig az évek alatt jó pár lehetőségem lett volna. Végül, közölte, hogy ő kipróbálná másokkal is és engem már nem szeret.
Most ő pár hónap alatt azt próbált ki, amit csak akart. Nekem összesen 1 lánnyal lett komolyabb a dolog és ennyi. Férfiként nem álltak hirtelen sorban előttem a lányok, mint ahogy előtte a srácok. Elvesztegetettnek érzem a lehetőségeket, amikről mellette mondtam le és nem érzem azt, hogy valaha képes lennék ezek után hűséges lenni.
Más férfiak is jártak így, hogy vagytok ezzel? Később milyenek lettek a kapcsolataitok?
Én megértelek. Összejössz valakivel, aztán lehet, hogy később szétmentek. Te hűséges voltál, végereményben, nem lett se egy tartós társad, se kalandjaid.
Én megtanultam, nem érdemes hűségesnek lenni (szexuális értelemben), mert a csajok bármikor képesek dobni. Akkor meg, legalább legyen pár jó kalandod, azt senki nem veheti el tőled.
Én nem veszem ezt ennyire véresen komolyan, tudom, hogy az emberben egyszerre ott van a kíváncsiság, a tartósra vágyás és a másik megunása is.
A páromtól azt várom el, hogy tartson ki mellettem jóban-rosszban, jó szülő legyen, a gyerekünk közös, saját legyen. De, azzal szexel, akivel akar. Hány olyan kapcsolat van, ahol a nyitott kapcsolatra áttérés megoldaná a dolgot. Adott két ember, akik a szex kivételével tökéletesen működnek együtt. Ha meg mindkét fél által bevallottan nem működik a szex, akkor kellene túllépni a büszkeségen és szexuális értelemben elengedni a másikat. Nem lenne ennyi válás.
23 ez jól hangzik, de sokan (én sem) nem képesek erre, ha szeretik a másikat. Lehet, hogy egyszer majd változik ez bennem, de kétlem. Amikor a legrosszabb időszakunk volt, akkor se fordult meg a fejemben, pedig hosszabb kihagyások voltak a szexuális életünkben. Undorodom a gondolattól, hogy a párom úgy csókol meg, hogy előtte másban járt a nyelve, vagy úgy szexel velem, hogy nemrég szállt ki a másikból. És értem, hogy lehet fürödni, meg fogat mosni, meg bármit. Attól a gondolat, a kép nem tűnik el a fejemből.
Szóval, van, akinek működik a nyitott kapcsolat, másnak egyszerűen eleve kizárt.
Bár az is igaz, hogy én pl. nem érzem magam kevesebbnek attól, hogy elhajtottam az elmúlt 7 évben a próbálkozókat. Nem ez lenne az, amit sajnálnék, ha holnap kirakna a párom. Gondolom (minimum részben) ezen múlik az egész.
Elvesztegetettnek érzem a lehetőségeket, amikről mellette mondtam le -
Ott, akkor kellett volna elmenned azokkal a lányokkal, ha akartál volna. Te döntöttél, ne mást hibáztass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!