Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként ennyire nem éri meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként ennyire nem éri meg hűségesnek lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, hosszú kapcsolat volt. Végig hűséges voltam hozzá, pedig az évek alatt jó pár lehetőségem lett volna. Végül, közölte, hogy ő kipróbálná másokkal is és engem már nem szeret.

Most ő pár hónap alatt azt próbált ki, amit csak akart. Nekem összesen 1 lánnyal lett komolyabb a dolog és ennyi. Férfiként nem álltak hirtelen sorban előttem a lányok, mint ahogy előtte a srácok. Elvesztegetettnek érzem a lehetőségeket, amikről mellette mondtam le és nem érzem azt, hogy valaha képes lennék ezek után hűséges lenni.

Más férfiak is jártak így, hogy vagytok ezzel? Később milyenek lettek a kapcsolataitok?

2021. dec. 13. 14:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
én láttam már barátomon, hogy mit tesz a megcsalt féllel a hűtlenség; ha valakit szeretsz, ezt semmiképp sem akarod vele művelni. Tehát igen, megéri hűségesnek maradni
2021. dec. 13. 15:13
 12/28 anonim ***** válasza:
37%
11. Egy emberen aki kilép egy tartós kapcsolatból, csak hogy össze-vissza kefélhessen nem hinném, hogy túl mély sebeket ejt, ha megcsalják.
2021. dec. 13. 15:18
 13/28 anonim ***** válasza:
Az ember nem azért hűséges/szorgalmas/törekvő/vagy bármilyen, mert "megéri". Nem érdekből áll a személyiségünk. Ha megéri ha nem , olyanok vagyunk és kész.
2021. dec. 13. 16:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

III.Edricus Anxious, látod... elég lett volna annyit írnod, hogy "megéri, hisz' a b.szás jó dolog" te meg elkezdesz itt filozofálni :D

Amúgy adom a gondolatmeneted, viszont azért ezt a "minden mindegy" felfogást sem érzem teljesen helyénvalónak. Mert az ember azért csak-csak szelektál. Biztos vannak dolgok, amik számodra fontosak, értelmet hordoznak. Vagy nem így van? :)

2021. dec. 13. 16:58
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
Szoval kerdezo , te azert vagy egy masik emberrel kapcsolatban , hogy ingyen szexelhess?
2021. dec. 13. 17:04
 16/28 anonim ***** válasza:
44%

A legelső munkahelyemen 18éves koromban B.Gyuri bácsi nyugdíj előtt álló karbantartó 64évesen egyik kávé szünetben a kotyogós mellé rágyújtott egy barna szofira, jó nyagot bele szívott majd rám nézett és azt mondta:

"Aki szét teszi, azt meg kell dugni!" Bölcs ember volt.

2021. dec. 13. 17:11
 17/28 anonim ***** válasza:
97%

Ez akkora baromság. Jártál egy lánnyal, aki kidobott ,de ha jól olvasom, nem csalt meg, hanem őszintén bevallotta, hogy neki ez a kapcsolat nem jó már, mert még szeretné kiélni magát.

Ebből azt a következtetést vontad le, hogy a következő lányt, akivel kapcsolatot alakítasz ki, meg kell csalni, mert úgyis kidob majd ő is. Holott annak a lánynak semmi köze ehhez a lányhoz, de te egy ártatlan személyt is átbašznál, mert egy kis sértődött phöcs vagy.

2021. dec. 13. 17:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, az exem egy féreg, most akkor csaljam meg a következő páromat, aki nem tehet semmiről? Esetleg, ha mondjuk te lennél az?

Gondolkodj már...

2021. dec. 13. 18:08
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

9es minden nő nevében köszönjük

Kérdező egy gusztustalan fallosz

2021. dec. 13. 19:17
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
Én is jártam ugyanígy. Dobott a kollégájáért, 3 nap leforgása alatt lenullázta a 4 éves kapcsolatot. Én még bőven utána rimánkodtam amikor ő már az új pasi farkán élvezkedett. Riherongy volt, 4 év alatt többször is megcsalt, aztán amikor jött egy jobb, minél előbb holtágra helyezett engem és menekült az új kan karjaiba. Mert ugye őkelmének 30 évesen is mindig az új, jobb, szebb kell. De ő már családot akar, anya szeretne lenni, aha… a húszas éveiben sose volt szingli, de b.szott jobbra-balra minden pasija mellett. Undormány, a bágyadt kis mosolyával megkap bárkit akit akar. De majd remélem egyszer kamatostul kapja vissza a mocskosságait.
2021. dec. 14. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!