Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha dagadt vagyok akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dagadt vagyok akkor nem jár vékony nő?

Figyelt kérdés
30 vagyok és tapasztalatlan. A külső miatt nincs esélyem senkinèl?
2021. dec. 13. 11:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapun a helyi önkormányzat Nőkiosztó osztályára kell benyújtanod egy vékony nő igénylő kérelmet, azt 30 napon belül elbíálják, és lehet, hogy kapsz.
2021. dec. 13. 13:04
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező dagadt. Ráadásul gonosz is. A kérdező dagadt és gonosz. Soha ne legyél olyan, mint a kérdező.
2021. dec. 13. 13:53
 23/28 anonim ***** válasza:
29%
Mitől gonosz?
2021. dec. 13. 13:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Neked csak a vékony nők jönnek be, de ezek a vékony nők a rosszak, hogy őket a külső érdekli :D. Mesélj még.
2021. dec. 13. 14:00
 25/28 anonim ***** válasza:
21%

Ne gyerekeskedjél már kérdező!

Andy Vajna is kövér volt! Volt vékony nője? Volt!

Mészáros Lőrinc is dagi! Van csinos, vékony felesége? Van!

Akkor neked mi bajod? Van előtted példa, tessék udvarolni, elő venni azt a sármot, meg az entellektust!

2021. dec. 13. 14:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:.

Viszont lehetek akármilyen jó ember (NŐKÉNT) nekTEK FÉRFIAKNAM ez semmit nem számít. Csak a külsőségek es a VÉKONYSÁG

Remélem érzed a kettősmércét.

Nőket szólod le, amiért nem jönnek össze veled, miközben te is igyanugy a kulsosegekre mész

2021. dec. 13. 16:39
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked csak a vékony lányok kellenek akkor milyen jogon várod el, hogy a lányok téged akarjanak? Ugyanúgy válogatsz.
2021. dec. 13. 17:16
 28/28 A kérdező kommentje:

Miért lennék gonosz?

Nekem a teljesen átlag is megfelel. Amikor én átlag voltam 75 kilóval (még nem csinált ki a meló meg nem hatalmasodott el rajtam valami betegség) akkor is volt lány aki azt mondta kövér vagyok. Pedig szerettem a lányt és ő is átlag volt. Szóval nem egy insta modell.

2021. dec. 13. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!